Maminka.czGalerie

GALERIE: Stella Belmondo okouzlila svět. Kdo další ze slavných otců se může pyšnit krásnou dcerou?

Simona Formánková 14.  9.  2021
Po smrti Jeana-Paula Belmonda zaplavily stránky časopisů fotky jeho krásné dcery Stelly. Slavný herec však nebyl jediným otcem, který může být právem hrdý. Podívejte se na galerii, kdo by si měl ke své dceři pořídit také zbrojní pas.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stella Eva Angelina Belmondo

O osmnáctileté dceři Jeana-Paula Belmonda toho veřejnost doposud moc nevěděla. Teprve před nedávnem si založila instagramový profil a v hledáčku fotografů je od chvíle, kdy se objevila na posledním rozloučení se svým otcem v pařížské Invalidovně. Stella Belmondo na sebe strhla veškerou pozornost. Jednak je nejmladší z Belmondových potomků, navíc je neskutečně krásná. 

Jean-Paul Belmondo se za svého života těšil nejen obdivu filmových fanoušků, ale také žen, o které neměl nikdy nouzi. Z prvního manželství s Elodie Constantin má dceru Florence a syna Paula. Nejstarší dcera Patricia v roce 1994 tragicky zahynula při požáru. Slavný herec se poté podruhé oženil s Natty Belmondo a v úctyhodných sedmdesáti letech se stal otcem Stelly.

Hrdý otec se snažil nejmladší dceru před tiskem chránit a příliš se s ní na veřejnosti neukazoval. Když už se spolu někde objevili, kdekdo si myslel, že spíš než o dceru jde o jeho vnučku. I přes velký věkový rozdíl k sobě měli velmi blízko. Stella Belmondo se před časem pro web WTN vyjádřila: „Můj otec je pro mě víc kamarád než autorita. V hlavě je pořád mladý, neustále připravený udělat ze sebe klauna, aby mě pobavil."

Díky jejímu půvabu mají o Stellu zájem mnohé modelingové agentury. Ona však na kariéru modelky nepomýšlí. Nyní se chce studentka dvojjazyčné školy v Paříži věnovat hlavně škole. „Teď je na prvním místě moje studium," řekla pro web public.fr. Zároveň ale přiznala, že díky vzoru svého otce pomýšlí na hereckou kariéru. 

Témata: Galerie, Slavní tatínci, Instagram, herečka, Otec, Sociální sítě, Megan Fox, Bruce Willis, Otcové, oko, muzikant, Stella, rock, Bruce W, Lily, Zoe, Emily, Hrdý, Paříž, KDO, Los Angeles, Klec, Kravitz, Lenny Kravitz, Megan