Maminka.czDěti

Miminko, nebo stařeček? Tyhle roztomilé fotky musíte vidět!

Dita Mrázková 30.  7.  2022
Že jsou krásná všechna miminka, o tom samozřejmě jako rodiče vůbec nepochybujeme. Ale fotky v naší galerii dokazují další věc – roztomilost nezná hranic! Aby totiž miminko mělo výraz ustaraného staříka, to se hned tak nevidí. Máte ve svém archivu podobnou fotku, jako jsou ty naše?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se v rodině narodí miminko, hned ho všichni hodnotí: Je podobné víc mámě, tátovi, nebo je to celá starší sestřička? Už jste ale někdy viděli novorozeně nebo batole, které jako by vypadlo z oka babičce nebo dědovi, ovšem pozor – v jejich dnešní podobě?

Herec Brad Pitt si ve filmu Podivuhodný případ Benjamina Buttona zkusil, jaké to je narodit se jako stařec s tělem opotřebovaným, jako by už žil (a vypadal na) osmdesát let. Zatímco všichni kolem čekají, že malý chlapec zemře, on čím víc roste, tím víc mládne.

VIDEO: Jitka Nováčková pro časopis Maminka: Proplakaly jsme s Leou celé šestinedělí

Děti z naší galerie jsou unikátní fyziognomicky i svým kukučem: některé se tváří, jako by měly za sebou všechny strasti světa, jiné oplývají vráskami starců. Na tváři vám ale určitě vykouzlí úsměv, ostatně jako všechna miminka!

Témata: Děti, Galerie, Novorozenec, Rodina, Batole, Miminko, Kojenec, Podoba, Jitka Nováčková, Brad Pitt, Benjamin Button,, Stařík, Výraz, Vid, Sestřička, Star, Archiv, Benjamin Button, Roztomilost, Děda, Fotka, Stařeček, Novorozeně, Vráska