Maminka.czGalerie

GALERIE: Takto vypadají reálné emoce! Podívejte se na dojemné snímky otců u porodu

Simona Formánková 22.  2.  2022
Jsou v pozadí, přesto své ženě maximálně blízko. Snaží se vyhovět každé její žádosti, a kdyby to bylo možné, přenesli by na sebe bolest, kterou jejich milovaná právě prožívá. Podívejte se na dojemné fotografie zachycující emoce nastávajících tatínků u porodu. Tyto snímky jednoznačně dokazují, že muži tu mají svou nezastupitelnou roli.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Příchod miminka na svět patří jednoznačně k nejemotivnějším momentům v životě. Ovšem netýká se jenom žen. Přestože se veškerá pozornost v tu chvíli soustředí hlavně na nastávající maminku a její miminko, i muži mají v tento moment své nezastupitelné místo. Fotografka Kirstie Perez dokumentuje porody již několik let, a jak sama říká: "Ve skutečnosti jsou muži při pohledu na rodící ženu silnější, než si vůbec uvědomují."

Ve výběru jejích fotek zaměřených pouze na nastávající tatínky můžete vidět v jejich očích obavy, dojetí a zároveň i neskonalý obdiv k ženě, která právě přivádí na svět jejich společného potomka. Přestože se někomu může zdát, že tátové jsou často u porodu spíš "do počtu", tyto snímky naopak dokazují, že jejich role je v tomto okamžiku naprosto nepostradatelná.

VIDEO: Patří otec k porodu?

GALERIE: Těsně před porodem. Ve tvářích těchto žen je napsáno úplně všechno!
Témata: Porod, Galerie, Rodičovství, tatínek, Otec, Otec u porodu, Otcové, Emoce, Bolest, Fotografka, TAK, Žena, Kirstie, Dojem, Nezastupitelná role, Gal, Pozadí

Video