Maminka.czslavné děti

GALERIE: Těchto 7 dcer je věrnou kopií své slavné mámy. Nespletli byste si je?

Dita Mrázková 14.  8.  2021
Jdou ve stopách svých maminek a mnohé už jsou daleko úspěšnější. Využily krásy, talentu i fyzické podoby a staly se ikonami své generace. Které krásky převzaly otěže po svých mámách?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ava Elizabeth Phillippe a Reese Witherspoon

Klepněte pro větší obrázek


Ava Elizabeth Phillippe je nejstarším dítětem  a bezesporu neuvěřitelnou kopií své matky, herečky Reese Witherspoon a herce Ryana Phillippa. Nejenže si její krásy všimli v modelingu, Ava svého všestranného talentu dokázala využít i jako úspěšná influencerka na Instagramu. Herecká kariéra ji minula, v soukromí se zajímá o fotografování a ráda i maluje. Své výtvory ráda ukazuje na sociálních sítích, jak jinak. Nedávno sdílela na svém Instagramu fotografii s přítelem a její přátelé si mysleli, že jde o fotografii jejích rodičů. Ava jakožto maminčina kopie, její přítel jako kopie jejího otce. Náhoda, nebo záměr? Kdo ví.

VIDEO: Které celebrity neunesly svou slávu?

Témata: Děti, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Instagram, herečka, slavné děti, zpěvačka, Kariéra, Celebrity, Sociální sítě, Dcery, Topmodelka, Pracující matky, Drogy, Beyoncé, Influencerka, Blue Ivy, modeling, Podoba, Kopie, Netflix, večírek, ikona, Modelky