Maminka.czslavné děti

GALERIE: Těchto 7 dcer je věrnou kopií své slavné mámy. Nespletli byste si je?

Dita Mrázková 14.  8.  2021
Jdou ve stopách svých maminek a mnohé už jsou daleko úspěšnější. Využily krásy, talentu i fyzické podoby a staly se ikonami své generace. Které krásky převzaly otěže po svých mámách?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ava Elizabeth Phillippe a Reese Witherspoon

Klepněte pro větší obrázek


Ava Elizabeth Phillippe je nejstarším dítětem  a bezesporu neuvěřitelnou kopií své matky, herečky Reese Witherspoon a herce Ryana Phillippa. Nejenže si její krásy všimli v modelingu, Ava svého všestranného talentu dokázala využít i jako úspěšná influencerka na Instagramu. Herecká kariéra ji minula, v soukromí se zajímá o fotografování a ráda i maluje. Své výtvory ráda ukazuje na sociálních sítích, jak jinak. Nedávno sdílela na svém Instagramu fotografii s přítelem a její přátelé si mysleli, že jde o fotografii jejích rodičů. Ava jakožto maminčina kopie, její přítel jako kopie jejího otce. Náhoda, nebo záměr? Kdo ví.

VIDEO: Které celebrity neunesly svou slávu?

Témata: Děti, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Instagram, Celebrity, herečka, zpěvačka, Kariéra, slavné děti, Sociální sítě, Topmodelka, ikona, modeling, Pracující matky, Dcery, Influencerka, Drogy, Modelky, Kampaň, večírek, Blue Ivy, Brad Pitt, Teenager, Vanessa Paradis