Maminka.czGalerie

GALERIE: Těhotenské bříško jako součást halloweenského kostýmu? Žádný problém. Pobavte se nad fotkami!

Simona Formánková 30.  10.  2021
Převlékání do strašidelných kostýmů je oblíbenou tradicí hlavně u dětí. Pokud je váš potomek teprve "na cestě", využijte klenutého bříška a nenechte si průvod masek ujít ani letos! Máme pro vás tipy na nápadité kostýmy, do kterých své bříško skvěle schováte a navíc rozhodně zabodujete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Halloween je původně keltský lidový svátek. K oblíbeným aktivitám v tento den patří například dlabání dýní, koledování nebo věštění. Ačkoli je oblíbený hlavně ve Spojených státech amerických, strašidelný kostým obléká 31. října čím dál více lidí i u nás. Pokud jste ve sladkém očekávání vašeho potomka a myslíte si, že letos budete muset průvodu masek pouze přihlížet, jste na omylu. Naopak! Zkuste svého bříška náležitě využít.

VIDEO: Vyrobte si s dětmi halloweenská strašidýlka

Kostým z minulého roku pravděpodobně nebude tou nejvhodnější volbou. To ovšem neznamená, že ten letošní ho nemůže hravě trumfnout. Co říkáte na avokádo, automat na žvýkačky nebo Grinche? To jsou letošní žhaví kandidáti na nejoriginálnější masku. Podívejte se do galerie na více než 40 nejúžasnějších halloweenských kostýmů, které jsou určené výhradně pro nastávající maminky. 

Témata: Galerie, Tradice, Fotografie, svátek, Tvoření, Halloween, Podzim, těhotenské bříško, Výtvarné aktivity, Kostým, Kos, Gal, Kel, USA, Maska, Fotka, Převlékání, Průvod, Potomek, Bříško