Maminka.czGalerie

GALERIE: Těhotenství jim sluší. Které české i zahraniční slavné krásky se chystají k porodu?

Simona Procházková 17.  2.  2023
Baby boom ve světě celebrit jako by nebral konce. Které slavné ženy z řad hereček, zpěvaček nebo modelek se právě chlubí těhotenským bříškem? Podívejte se do naší fotogalerie. Některé se stanou mámou již podruhé či potřetí, jiné si užijí svou mateřskou premiéru.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Doslova „za pár“ to má americká herečka Hilary Swank (48), hvězda filmových hitů jako například Million Dollar Baby, která je poprvé těhotná až těsně před padesátkou, a rovnou čeká dvojčátka. „Těsto už pěkně kyne,“ komentovala vtipně své fotky na Instagramu. Porodit by měla v dubnu.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: Martina Pártlová pro časopis Maminka: Nejsem režimová máma

Své druhé dítě by měla v létě porodit sympatická členka britské královské rodiny princezna Eugenie (32). Dcera kontroverzního prince Andrewa už má se svým manželem Jackem dvouletého syna Augusta, který se na sourozence moc těší.

Klepněte pro větší obrázek

Na svého prvního potomka se těší česká herečka Denisa Pfauserová (34), kterou určitě znáte jako princeznu z pohádky Řachanda nebo ze seriálu Zoo. S přítelem Martinem těhotenství dlouho tajili, miminko by mělo přijít na svět v červnu.

Klepněte pro větší obrázek

Také modelka, bývalá Miss a moderátorka Eva Čerešňáková (36) se koncem ledna pochlubila, že čeká miminko se svým snoubencem. „Už to moc neutajím. Ze zásnub jsme si přivezli malý dáreček, budeme tři,“ okomentovala svou fotku s těhotenským bříškem na Instagramu.

Klepněte pro větší obrázek

Trojnásobnou maminkou se již brzy stane modelka a influencerka Agáta Hanychová (37), která už má z předchozích vztahů dceru Miu a syna Kryšpína. Miminko, které čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, se má narodit koncem dubna. Možná to klapne přímo na Agátiny 38. narozeniny.

Klepněte pro větší obrázek

Moderátorka, dýdžejka a influencerka Ashley James (35) je podruhé těhotná. První syn se jí narodil před dvěma lety, kdy se Ashley proslavila provokativními snímky, když se otevřeně ukazovala odhalená s novorozeným synem u prsu. „Nechápu, proč by se ženy měly stydět za kojení. Je to ta nejpřirozenější věc na světě, vždyť proto ta prsa máme a já se kvůli kojení nebudu schovávat,“ vzkázala světu.

Klepněte pro větší obrázek
GALERIE: Strie vyprávějí příběh: Těchto 15 maminek šlo doslova s kůží na trh

Krásnou zprávu o těhotenství vypustila do světa slavná slovenská „Barbie“ Eva Cifrová (39), která byla před 15 lety historicky první slovenskou playmate, fotila rovněž pro americký Playboy. Dodnes působí v modelingu, příležitostně moderuje. Na svého prvního potomka se těší po umělém oplodnění, které podstoupila po letech neúspěšného snažení.

Klepněte pro větší obrázek

Japonská tenisová šampionka Naomi Osaka (25), bývalá světová jednička, oznámila, že kvůli těhotenství přerušuje sportovní kariéru. Na kurty se vrátí nejdříve příští rok, nyní se chce soustředit jen na svou novou roli mámy. „Moc se těším na to, až se moje dítě bude dívat na tenisové zápasy a někomu řekne: To je moje máma,“ napsala na Twitter.

Klepněte pro větší obrázek

Požehnaný stav tajila také herečka Jenovéfa Boková (30). S pravdou ven šla na svém Instagramu, kde zveřejnila vtipné video s bříškem. „Já bych vám chtěla říct jednu takovou věc, kterou jsem vám za posledních několik měsíců chtěla říct několikrát, jen jsem nevěděla, jakou formu zvolit. A pak jsem si říkala, proč to říkat... Na poslední chvíli ale přišla jedna práce, která šla ven dřív, než jsem myslela, a to, co jsem vám chtěla říct, je tam vidět, tak je na čase, abych to oznámila,“ vzkázala svým fanouškům.

Klepněte pro větší obrázek

Těhotenské bříško předvedla s úsměvem také vycházející herecká hvězda a scenáristka Radka Caldová (26), kterou možná znáte ze seriálů Pan profesor nebo Specialisté. Aktuálně ji můžete vidět v kině ve zbrusu novém historickém filmu Služka.

Klepněte pro větší obrázek

Druhého potomka čeká zpěvačka Rihanna (34), které se povedlo otěhotnět jen necelý rok po porodu, staršímu synovi je teprve devět měsíců. Vzdouvající se bříško odhalila ve velkém stylu na finále amerického Super Bowlu.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Těhotenství, Porod, Galerie, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, herečka, Fotografie, Celebrity, Sociální sítě, zpěvačka, Denisa Pfauserová, modelka, Agáta Hanychová, těhotenské bříško, Martina Pártlová, Jenovéfa Boková, Rihanna, Twitter, Premiéra, Eva Čerešňáková, Služka, Princezna Eugenie, Dýdžejka, Million Dollar Baby