Maminka.czGalerie

GALERIE: Tenhle táta se toho nebojí. Malou dceru fotí třeba jako nindža bojovnici nebo letící kouli

Simona Procházková 6.  8.  2022
Když má táta umělecké sklony, spoustu fantazie, a k tomu navíc smysl pro humor, vzniknou originální, bláznivé a vtipné fotky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Švédský reklamní fotograf Emil Nystrom uplatňuje svůj umělecký talent a kreativitu i při rodinném focení. Světu se pochlubil povedenými snímky svých dcer, které zachycuje v bláznivých situacích a mnohdy až šílených pózách, při kterých nejspíš mnohým maminkám naskočí husí kůže.

VIDEO: Dílnička - prázdninové tvoření s dětmi

Sympatický mladý umělec rozhodně netrpí nedostatkem fantazie a jen tak něčeho se nezalekne. "Když se narodila starší dcera a já se učil ji koupat, přebalovat a nosit, hlavou se mi honilo, že malé děti jsou schopné vydržet toho docela dost. Přesto samozřejmě při vytváření kompozic svých fotek neriskuji a nevystavuji děti žádnému nebezpečí. Hodně mi pomáhají moderní technologie," říká Emil Nystrom.

GALERIE: Jak se vám líbí originální šaty vyrobené podle rozverných dětských návrhů?

Na fotkách je ve většině případů zachycena jeho starší dcera Signhild, která na nich dokáže dělat zdánlivě nemožné věci. Levituje, létá, visí z výšky za jednu ruku... Vše samozřejmě za vydatné pomoci nejrůznějších animačních a grafických programů.

Některé snímky byly pořízeny ještě před tím, než se Signhild dokázala plazit nebo udržet hlavičku vzhůru, takže potřebovala pomocnou ruku dospělého – který byl poté dodatečně z obrázku odstraněn. Podívejte se do fotogalerie, kreativita a nápady tohoto tatínka vás určitě pobaví.

Témata: Děti, Galerie, Dcera, Fotografie, tatínek, Sociální sítě, Vtip, zábava, Fantazie, srandičky, Bojovnice, Malo, Táta, Malá dcera, Koule, Gal, Fotka