Maminka.czGalerie

GALERIE: Tenisky jsou evergreen. Máme pro vás více než 30 trendy tipů na ty, které zrovna letí

Simona Procházková 1.  7.  2021
Tenisky jsou nezbytnou a takřka nesmrtelnou součástí šatníku snad každé ženy a u maminek to platí obzvlášť. Jsou pohodlné a navíc trendy! Nosí je téměř všichni a prakticky kamkoli. Které jsou letos in? Podívejte se do galerie.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Díky módním trendům posledních let a stylovému designu už zdaleka nejde jen o čistě sportovní boty, vhodné tak maximálně na procházku do lesa. Naopak, efektními teniskami se rády pochlubíme všude a vytáhneme je z botníku při lecjaké příležitosti.

VIDEO: Džíny podle postavy: Které vám padnou, když máte větší břicho, zadek nebo boky?

Mezi letošní hity mezi teniskami patří ty s masivní či vyvýšenou podrážkou, vyrobené z prodyšného materiálu a v jemně pastelových barevných odstínech. Populární a nadčasovou stálicí samozřejmě zůstávají modely v čistě bílé barvě. Nosí se jednoduché, minimalistické i s různými designovými vychytávkami, jako jsou korálky, třpytky nebo krajky a blyštivé detaily. Obout je můžete k džínám, kraťasům i letním šatům.

GALERIE: Léto patří nevěstám. Inspirujte se v naší velké galerii svatebních šatů
Košilové šaty letos musíte mít! 44 skvělých tipů najdete v naší velké galerii
Mikinové šaty: Tenhle kousek musí mít v šatníku každá stylová máma!
Témata: Galerie, Naše tipy, Móda, Krása a styl, Trendy, Nevěsta, Oliver, košilové šaty, Cooper, Design, Ever, Evergreen, Tip, Maminka, Teniska, Olive, Šatník, Eve, Boty, Trend, Gal, Jean, Oblečení a móda na Heureka.cz