Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Trojnásobná máma Jessica Simpson a její rodinné momentky. Z bývalé alkoholičky je nejlepší kámoška svých dětí

Dita Mrázková 2.  4.  2023
Byla na výsluní, svět jí ležel u nohou, měla rodinu, zdravé děti... Ale nic z toho ji nedělalo skutečně šťastnou. Byla závislá na alkoholu a lécích. Démonu alkoholu čelila několik let a v jejím případě nakonec přišel happy end. "Nejléčivějším zvukem je pro mě chechtání mých dětí. To je ta nejlepší terapie," svěřila se.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jessica se z alkoholismu dostala, přiznala ale, že už ji navždy bude mrzet, že ji její dvě starší děti musely vidět pod jeho vlivem. "Alkohol, to byla spirála, ve které jsem se neustále točila. Chyběly mi chvíle s mými dětmi, které byly pokaždé dost zmatené, když mě viděly opilou. A tak jsem si řekla dost. Chtěla jsem být pro ně přítomná a být pro ně vzorem," prozradila před třemi lety v pořadu Kelly Clarkson Show.

VIDEO: ŽENY A ALKOHOLISMUS. PROČ PIJÍ?

Když sdílela na svém Instagramu doznání, že už se závislostí skoncovala, udělalo to radost nejen zpěvaččině rodině, ale i jejím fanouškům. "Nemůžu uvěřit, že to jsou už čtyři roky! Kolem slova alkoholismus nebo označení alkoholik je tolik stigmat. Skutečná práce, kterou bylo potřeba v mém životě udělat, bylo přijmout selhání, bolest a sabotování sebe samé. O pití nešlo. Nemilovala jsem sama sebe. Nerespektovala jsem svou vlastní sílu. Dnes už ano. S obavami jsem se nakonec vyrovnala a přijala jsem i ty okamžiky života, které byly smutné. Už mám sílu i odvahu. Jsem upřímná a otevřená. Jsem volná."

Klepněte pro větší obrázek

Manžel Eric a jejich děti – desetiletá Maxwell a o rok mladší syn Ace Knute – tak mají zpátky manželku a mámu s velkým M. Nejmladší z dětí – čtyřletá Birdie – se narodila už po všech alkoholových eskapádách své maminky.

Jessica se zkrátka stala mámou na plný úvazek, a i když čas od času navštíví pár společenských akcí, nejraději tráví čas doma. "Když slyším své děti chechtat se, je to ten nejléčivější zvuk. A taky pěkně nakažlivý. To se pak začne chechtat celá rodina a nastává u nás terapie šťastným smíchem," řekla pro magazín Shape.

Na své tři děti je patřičně hrdá a říká, že je nejen jejich mámou, ale i jejich nejlepší kamarádkou. Dcera Maxwell pracuje jako dobrovolnice se zvířaty a pravidelně nosí dary do zvířecích útulků. Ráda také fotí a baví ji navrhování šperků.

Klepněte pro větší obrázek

Syn Ace se pomalu, ale jistě stává malou baseballovou hvězdou a velmi blízko má ke své starší sestře, se kterou ho spojilo nepříjemné období jejich mámy.

Benjamínek rodiny, malá Birdie, byl podle slov zpěvačky neplánován, o to víc je teď miláčkem rodiny. Když jí byly dva roky, dožadovala se, aby ji rodiče zapsali do školky. "Malá Birdie je šéf rodiny. Nejradši by chodila už do školy," napsala na sociální síti šťastná máma. Svou dcerku také ráda stylizuje do filmových postav. Jakých? To i další rodinné momentky najdete v naší fotogalerii.

Témata: Děti, Láska a vztahy, Galerie, Rodina, Mateřství, Slavné maminky, Rodina a vztahy, Životy slavných, Výchova, Instagram, Dospívání, Dcera, Rodiče, zpěvačka, Sourozenci, Celebrity, Sociální sítě, mateřská láska, Děti slavných, matka a dcera, Hollywood, Závislost, Alkohol, Jessica Simpson, stigma

Video