Maminka.czGalerie

GALERIE: Tyhle momentky z kojení dojmou i pobaví. Slavné i neznámé mámy hrdě zapózovaly s dětmi u prsu

Dita Mrázková 4.  5.  2022
Na přechodu, v posilovně, v restauraci i za filmovou kamerou. Když je hlad, dítě se neptá. Hrdé maminky, které se za kojení na veřejnosti rozhodně nestydí, sdílejí na síti intimní chvilky s miminkem. A patří mezi ně i známé hollywoodské herečky. Tyhle momentky z kojení dojmou i pobaví!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Že je vám pořád ještě žinantní odhalit prso pro svého malého nenasytu a raději spěcháte domů, než abyste ho nakojila na lavičce v parku? Možná vás inspirují fotografie žen, které místo a čas kojení absolutně neřeší. Kojí dokonce i své tříleté potomky nebo dvojčata se starším nedočkavcem v závěsu. A ty, kterým se to příliš nedaří, nepostrádají humor (a naději) a nechají se zvěčnit třeba s odsávačkou!

VIDEO: Podcast Maminka: Kojení a dokrmování v porodnici

Patří mezi ně i známé ženy. Herečka Eva Longoria například kojila svého syna Santiaga přímo na place během natáčecí pauzy.

Herečka Hilary Duff se svěřila se svými pocity, když musela v půlroce odstavit dceru Banks. "Byla jsem smutná a frustrovaná, měla jsem výčitky, ale pak příšel zlom. Banks to vzala úplně v pohodě, do krmení se mohl zapojit i tatínek a já se mohla trochu vyspat," svěřila se na Instagramu.

Herečka Amanda Seyfried a maminka dcery Niny se nechala zvěčnit těsně po porodu na "kojící momentce" i se svou sestrou. 

Kojení jako krásná a přirozená věc! Těchto 7 tipů vám poradí, jak na to

To herečka a dvojnásobná maminka Rachel McAdams se s tím nepárala. Alespoň ne při focení na titulní stranu jednoho magazínu. Během záběrů odsávala maminka tehdy půlročního syna mléko do lahviček a fotografa napadlo tento netradiční moment zvěčnit.

Asi největší propagátorkou kojení je manželka zpěváka Johnyho Legenda modelka Chrissy Teigen. Ta sdílela fotografie z kojení svých dětí – dcery Luny a syna Milese – s železnou pravidelností.

Jen dva týdny po porodu sdílela herečka Liv Tyler fotografii, na které kojí svou dcerku Lulu. "Nedělní ráno a přitulení k mé holčičce. Tak vděčná za tento vzácný dar," napsala dojatá maminka.

Na originální momentky se můžete podívat v galerii plné hrdých matek!

Témata: Galerie, Kojení, Slavné maminky, Miminko, Životy slavných, Péče o dítě a jeho výchova, Instagram, herečka, Fotografie, Matka, Kojení na veřejnosti, Amanda Seyfried, Nina, odsávačka, Rachel McAdams, Hilary Duff, Liv Tyler, Eva Longoria, John Legend, Chrissy Teigen, Emily, Lulu, Amanda Seyfriedová, Johny Legend, Hilar Duff