Maminka.czGalerie

Únava, strie a poporodní kalhotky. Maminky po porodu však vnímají jediné - pocit štěstí!

Simona Formánková 18.  5.  2022
Realita prvních dní po porodu se mnohdy míjí s představami, které jste pravděpodobně ještě nedávno měla. Podívejte se do naší galerie na to, že i přes těžkosti, které jsou s tímto obdobím spjaty, to maminkám s miminky v náručí neskutečně sluší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud už je váš drobeček na světě s vámi, jistě víte, že tyto první dny jsou jedny z nejkrásnějších, ale zároveň i nejtěžších. Nemyslet na bolavá prsa, jizvu po císařském řezu, nekonečnou únavu a často všechno dohromady bývá náročné. Přesto poznávání malého človíčka, se kterým jste doteď komunikovala jen přes občasné kopance v bříšku, je dojemné a vryje se vám navždy do paměti. 

Podívejte se do naší galerie na maminky, které tyto dny právě prožívají. Přes vyčerpání občas patrné v jejich tváři uvidíte také neskutečnou něhu, laskavost a vděk, se kterými tyto ženy na své děti nahlíží. 

VIDEO: Jak se co nejlépe připravit na porod?

V týdnu od 16. do 22. května probíhá Světový týden respektu k porodu. Prohlédněte si ZDE seznam přidružených událostí probíhajících po celé České republice.

Klepněte pro větší obrázek

GRAFIKA: V jakém věku rodí ženy v ČR?

Zachyťte jedinečné okamžiky zrození! Bez těchto 7 fotografií miminka byste neměli odejít z porodnice
GALERIE: Dojmou i pobaví! Takto vypadají emoce nastávajících rodičů při pohledu na pozitivní těhotenský test
Témata: Porod, Galerie, Po porodu, Mateřství, Miminko, Porodnice, Instagram, Šestinedělí, Fotografie, Sociální sítě, Strie, Maminka, Únava, Bříško, Jedi, Česká republika, Největší pocit, Náručí, Pocit štěstí, Štěstí, Kalhotky