Maminka.czGalerie

GALERIE: Vánoce jsou za dveřmi! V těchto outfitech vaše děti na Štědrý den doslova zazáří

Simona Formánková 10.  11.  2021
Je to až k neuvěření, ale za pár dní tu máme advent. Nejvyšší čas vybrat vašim nejmenším oslnivý outfit ke štědrovečerní tabuli! Přinášíme vám inspiraci na více než 20 kousků vánočních oblečků, ve kterých děti u stromečku doslova zazáří. A podívejte se, v čem tráví Štědrý den světové celebrity.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

První svíčku na adventním věnci letos zapálíme už v listopadu a pro většinu z nás tak začíná jedno z nejkrásnějších období v roce. A nejkrásnější by mělo být i oblečení, ve kterém si ratolesti užijí Štědrý den a hlavně celý večer. Je úplně jedno, že nakonec bude popatlané od bramborového salátu a dozdobené mašlemi z rozbalených dárků. Vybrali jsme pro vás více než 20 stylových kousků jak pro vaše nejmenší, tak i starší děti. A podívejte se, jaké outfity na vánoční svátky volí známé osobnosti.

VIDEO: Návod na výrobu vánočního věnce

Herečka Jessica Simpson je velmi krásná a potrpí si na pěkné oblečení a upravený vzhled. Přesto Vánoce si chce užít v klidu a pohodě, obklopena rodinou. S dcerou Maxwell proto loni strávila rozdávání dárků v pyžamu s vánočním motivem. 

Klepněte pro větší obrázek

I herečka Reese Witherspoon si období Vánoc užívá hlavně v rodinném kruhu. Loni přemluvila svoji dceru Avu Elizabeth a obě oblékly slušivé vánoční svetry. Nejen, že jim to neskutečně sluší, ale s hrnkem horké čokolády vyzařuje z fotky ta pravá vánoční pohoda. 

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Galerie, Slavné maminky, Vánoce, Vánoce 2021, Nákupní tipy, Advent, Jessica Simpson, Celebrity, Štědrovečerní tabule, Reese Witherspoon, Inspirace, Outfit, Jessí, Štědrý, Reese Witherspoonová, Uvěření, Jessica Simpsonová, Maxwell, Gal, Ježíšek, Kousek, Štědrý den