Maminka.czInstagram

Tento táta je pro každou špatnost! Svými vtipnými fotkami baví své dcery i celý internet

Simona Formánková 29.  5.  2022
Takového tátu by chtělo každé dítě! Jedenačtyřicetiletý Sholom Ber Solomon má dvě. A čas, který se svými dětmi stráví, si užívá naplno. Nejvtipnější momenty fotí, a vytváří tak svým dcerám úžasné album plné nezapomenutelných vzpomínek. Podívejte se na ty nejvtipnější fotky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Legračními fotografiemi bavil Sholom své sledující na Instagramu, ještě než se mu narodila první dcera. Před svatbou sdílel fotku ve svatebních šatech své ženy Evy. Ta ho na líbánkách zvěčnila, jak jede na skútru v plaveckých brýlích. Několikrát také pobavil různými fotografiemi z přípravy na rodičovství. Přesto největší ohlasy přišly až poté, co jeho žena Eva porodila a na snímcích se začala objevovat i malá Zoe. 

VIDEO: Takhle vychovává tatínek!

Po zveřejnění fotografie, na které svou dceru přebaluje s nasazenou plynovou maskou, si získal fanoušky z celého světa. Ti si okamžitě zamilovali jeho smysl pro humor. Původně však tato fotografie vznikla pouze pro pobavení Sholomovy rodiny a nejbližších přátel. Teď jeho instagramový profil sledují stovky tisíc uživatelů a čekají, co si tento vtipálek se svými dcerkami zase vymyslí. Podívejte se sami!

Témata: Galerie, Slavní tatínci, Instagram, Fotografie, Dcera, Sociální sítě, internet, Zoe, Tata, Špatnost, Táta, Celý, SPA, Fotka