Maminka.czDětská móda

GALERIE: Vymazlené podzimní trendy pro nejmenší. Letí Harry Potter i Myška Minnie

Dita Mrázková 2.  9.  2021
Podzim už zaklepal na dveře a s ním i nové módní kousky pro holky i kluky. Co bude letos in? A proč se vyplatí investovat právě do podzimní výbavy? Inspiraci najdete právě zde!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nadčasovost, udržitelnost, kvalita a nesmrtelné potisky!

Tak by se daly vystihnout dětské módní trendy pro nadcházející podzim.

Dětské módní řetězce sází na udržitelnou módu už i u těch nejmenších, a to je dobře. Organická bavlna je přece jen o něčem jiném než sice super módní výkřik, ale z „umělotiny“.

VIDEO: Omrkněte skandinávský styl oblékání

Ani letos se rodiče nevyhnou prosebným očím malých modistů pořídit nějaký ten kousek s potiskem.

Žhavým trendem je cokoliv, co připomíná věhlasného kouzelníka Harryho Pottera. Pořídit se dá nejen „kouzelná“ mikina nebo bunda, ale také ponožky, čepice, batůžky a podobně.

Malé parádnice budou určitě nadšené z šatů, které zdobí kamarádka Minnie i s parťákem Myšákem.

Jak vybrat kvalitní podzimní oblečení a neutratit celou mateřskou?

Na čem se nevyplatí šetřit jsou oděvy na ven. Holinky do stovky možná seženete, ale nesmíte se za pár týdnů divit, když do nich bude zatékat. Ideální je pořídit i jeden kvalitní overal (pro menší děti) nebo nepromokavou bundu pro ty starší. 

Témata: Děti, Galerie, Předškolák, Batole, Kojenec, Móda, Dětská móda, Harry Potter, Trendy, Podzim, Výbava, kouzelník, Podzimní trendy, Udržitelnost, Gal, Kombinéza, Styl, Trend, Parádnice, Kousek, Gap, Myšák, Potter, Bunda, Bavlna, Oblečení a móda na Heureka.cz