Maminka.czSlavné maminky

GALERIE: Z topmodelek mámami na plný úvazek. Tyto krásky rozhodně neřeší vrásky

Dita Mrázková 8.  7.  2021
Jsou krásné, módní svět jim leží u nohou, vydělaly miliony, ale nejvíc pro ně znamená rodina. Gisele, Alessandra a Kate mají jasno: Přehlídková mola jsou fajn, času trávenému s dětmi se ale nevyrovná nic!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když se řekne topmodelka, každý si asi představí ženu s dokonalými křivkami, alabastrovou pletí a s nekonečnem sexy selfie fotografií na sociálních sítích. Jenže opak je pravdou.

Důkazem jsou tři bohyně – matky. Tři krásky, které sice možná na těch dokonalých křivkách denně dřou, zároveň se ale nebojí ukázat svou rodinu. Své potomky, se kterými tráví všechen svůj volný čas. Bez špetky make-upu, čerstvě umytých vlasů a sexy póz. Přesvědčte se samy!

Brazilská modelka Alessandra Ambrosio, která se jako jedna z mála topmodelek pyšní označením "andílek" Victoria Secret, jehož tváří byla dlouhých sedm let, je mámou dcery Lucildy a syna Luize. Přes deset milionů sledujících na svém Instagramu si sice přijde na své – Alessandru v sexy outfitech ale nahrazuje hojně i alter ego: Alessandra s dětmi na pláži, při společném domácím lenošení a mazlení se se svými dvěma miláčky.

To americká modelka a příležitostná herečka Kate Upton tvář své malé dcerky Genevieve před objektivy stále chrání, nebojí se ale světu vzkázat, že ne všechno, co lidé vidí na sociálních sítích a co vypadá super dokonale, musí i dokonale souznít s realitou. Na sociálních sítích se nedávno rozepsala, jak moc ji štve tlak na ženy, které jsou čerstvě po porodu. I ona sama chtěla být co nejdřív ve formě, ale velmi brzy si uvědomila, že dítěti je dokonalá postava mámy vlastně celkem jedno...

Gisele Bündchen, brazilská topmodelka 90. let, patří dnes už mezi ty "vysloužilé". O to víc si ve volném čase dokáže užívat se svými dvěma dětmi, dcerou Vivian a synem Benjaminem. S celou rodinou tráví volné chvilky u moře, pyšná maminka se na Instagramu pochlubila i kuchařským uměním malé Vivian nebo společnou meditací s Benjaminem při západu slunce. Další z krásek, která pochopila, že společná fotka s dětmi má mnohem větší hodnotu než ta na titulní stránce...

Nenáviděnou celulitidu mají i modelky a hollywoodské krásky. A vůbec se za ni nestydí, podívejte se na fotky!
Máma a dcera jako dvojnice! Podívejte se na nejkrásnější stejné outfity. Tyto jsou k dostání i u nás!

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Galerie, Slavné maminky, Rodina, Mateřství, Instagram, Inspirativní ženy, Sociální sítě, Maminka cestuje, Krása a styl, Maminky ve světě, Topmodelka, Léto s dětmi, Modelky, Gisele Bündchen, Luiz, Vivi, Gal, Kate, Kráska, Viviana, Máma, Vráska, Gisele Bündchenová, Gisela