Maminka.czKrása a styl

GALERIE: Zelená je nová černá. Oživte svůj letní šatník stejně jako celebrity

Dita Mrázková 15.  6.  2021
Gwyneth Paltrow, Karolína Kurková nebo třeba Lady Gaga už to vědí a jejich šatník se zelená. Může i vám, maminkám, a vašim dětem! Tahle univerzální barva má spoustu odstínů a sluší klukům i holčičkám. Podívejte se na naše tipy na zelené outfity i na to, jak sluší zelená celebritám.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nabízí několik odstínů, od lahvové až po něžnou „mint“. Sluší blondýnkám, brunetám i černovláskám. Navíc skvěle vynikne na opáleném těle. Že ji ještě nemáte v šatníku?

VIDEO: Jak vybrat spodní prádlo pod letní oblečení?

Tomuto navýsost atraktivnímu odstínu podlehly nejen módní blogerky, ale i mámy z řad celebrit.

Život bez zelené (a to doslova) si už nedovede představit herečka a propagátorka zdravého životního stylu Gwyneth Paltrow. 

Hollywoodská ikona, a dnes už také zasloužilá babička, Goldie Hawn zelenou zbožňuje už od svých hereckých začátků, neváhá ji nosit jak do společnosti, tak na volnočasové aktivity.

Snad „50 odstínů zelené“ najdete u topmodelky Karolíny Kurkové. Trojnásobná maminka na ni nedá dopustit.

Mezi další propagátorky „nové černé“ patří také manželka zpěváka Justina Biebera, modelka Hailey Bieber, nebo zpěvačka  Lady Gaga, která si neváhala na zeleno obarvit i své vlasy.

Nemusíte si však  nutně kupovat dvacet kousků, stačí jedno zelené sako nebo boty, ke kterým unosíte džíny všech barev. Na sport vynikne kousek v podobě tepláků nebo mikiny. Využijete i dvojdílné plavky, které můžete kombinovat s bílými nebo černými.

Zelená má tu výhodu, že sluší klukům i holčičkám, takže rozhodně by ji měla mít ve skříni i vaše ratolest. A nezapomeňte, z psychologického hlediska je symbolem života, svěžesti a mládí, takže pokud chcete omladit váš šatník, máte zelenou!

Plavkové trendy 2021: Zářivé barvy, tropické květiny, průstřihy a vysoké kalhotky
Maxišaty! Žhavý módní trend, který si zamilují těhotné, maminky i dcery!
 
Témata: Galerie, Jen pro maminku, Naše tipy, Celebrity, Krása a styl, Móda, šatník, ikona, Gwyneth Paltrow, Karolína Kurková, Nova, Gwyneth Paltro, Goldie Hawn, Hailey Bieber, Justin Bieber, bikini, Gwyneth Paltrowová, Nike, Odstín, Svěžest, Outfit, Černá, Bonprix, Lady, Gold, Oblečení a móda na Heureka.cz