Maminka.czTěhotenství

GALERIE: Zuzana Stráská se stane podruhé maminkou! Které další české modelky se těší na miminko?

Simona Formánková 2.  11.  2021
Oznámení těhotenství je vždy velká věc. A minulý týden jakoby se s nimi roztrhl pytel. Po Denise Spergerové se pochlubila i další česká modelka Zuzana Stráská, které se podařilo těhotenství dlouhou dobu tajit. Podívejte se do galerie, které další české modelky se co nevidět stanou pyšnými maminkami?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jeden malý zázrak si tady schováváme. Spousta z vás to ví a už to moc neschovám... teď ještě ve zdraví dojet dva v jednom do finále," napsala Zuzana Stráská před pár dny k fotce těhotenského bříška na svém Instagramu. Nejen samotná informace, ale i dojemná fotka okamžitě vzbudily velký zájem přátel a fanoušků. "BLAHO(přeji)" napsala například modelka Veronika Kašáková a své přání doplnila srdíčkem. Ke gratulantům se přidala modelka Tereza Maxová, tenistka Barbora Strýcová nebo nastávající maminka Monika Marešová

VIDEO: Útlá modelka Zuzana Stráská: Dcera se narodila předčasně kvůli mé nízké váze! 

Zuzana Stráská není v mateřství však žádným nováčkem. S manželem Matyášem Novákem už mají tříletou dceru Emmu, která se na sourozence jistě velmi těší. Zda se narodí bráška, nebo sestřička však modelka zatím nezveřejnila. Ke svému požehnanému stavu však s fanoušky sdílela ještě jednu úsměvnou věc, ve které označila i Moniku Marešovou – oblíbený outfit. "Nee, nebudem nosit jen legíny," napsala k fotce, na kterých je v černých legínách. Ty jsou nejoblíbenějším kouskem v šatníku téměř všech nastávajících maminek. 

Modelingu se Zuzana věnovala od svých patnácti let. Objevila se na přehlídkách Chanel, Dior nebo Dolce & Gabbana, nyní se však profiluje spíše jako influencerka a hlavně máma.

Témata: Těhotenství, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Instagram, Fotografie, Leoš Mareš, Sociální sítě, Topmodelka, Veronika Kašáková, Influencerka, Dior, Tereza Maxová, Miss World, Monika Marešová, Barbora Strýcová, Jak dostat tatínka do polepšovny, Viktor, strýc, Michaela Štoudková, Denisa Spergerová, Zuzana Stráská, Hana Vágnerová, Fotka, Londýn