Maminka.czSlavní rodiče

Georgina a Cristiano Ronaldo rok po smrti jednoho z dvojčat: "Dětem jsme museli říct pravdu. Vědí, že jejich bratříček je v nebi..."

Dita Mrázková 10.  4.  2023
Když partnerka jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů všech dob oznámila, že se jejich už tak početná rodinka rozroste o další dvě děti, zdálo se, že těm dvěma ke štěstí už nic chybět nemůže. Jenže osud s kartami někdy dost krutě zamíchá a hvězdný pár o tom ví své...

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Právě před necelým rokem, 18. dubna 2022, se fotbalová hvězda na svém Instagramu podělila o zprávu, že jedno z narozených dvojčat při porodu zemřelo. Jen těžko si lze představit, co musí zažívat rodiče, kteří takto přijdou o to nejcennější. 

VIDEO: PODCAST MAMINKA: PŘEDČASNĚ NAROZENÉ MIMINKO

"S hlubokým zármutkem musíme oznámit, že náš chlapeček zemřel. Je to ta největší bolest, jakou mohou rodiče cítit. Pouze narození naší holčičky nám dává sílu prožít tuto chvíli s určitou nadějí a štěstím. Všichni jsme touto ztrátou zdrceni a laskavě prosíme o soukromí v této velmi těžké chvíli. Náš chlapečku, jsi náš anděl. Vždycky tě budeme milovat," napsal pár ve společném prohlášení.

Georgina, která se na čas stáhla do ústraní, se otevřela až v upoutávce na pokračování seriálu I´m Georgina, který vysílá Netflix. "Sleduje mě přes 40 milionů lidí, ale nikdo neví, jak se opravdu cítím. Letos jsem v jednom okamžiku prožila nejlepší i nejhorší okamžik svého života," uvedla a dodala, že ji Ronaldo musel několikrát povzbudit, aby si po těžké ztrátě začala znovu užívat života. 

Loni na podzim se fotbalista v rozhovoru s anglickým novinářem Piersem Morganem svěřil s okamžikem, kdy svým starším dětem – synovi Cristianovi juniorovi, dvojčatům Evě a Mateovi a dceři Alaně Martině – oznámil, že sice mají zdravou sestřičku Bellu, ale že její dvojče – bratr Ángel – zemřelo.  

"Gio přijela domů a děti se začaly ptát: Kde je to druhé dítě, kde je to druhé dítě? Řekl jsem si, že musíme být upřímní a říct jim pravdu. Dokázali jsme to až po týdnu. Řekli jsme jim, že Ángel odešel do nebe...," zavzpomínal na těžké chvíle Cristiano.

O malém bratříčkovi prý doma mluví každý den. "Děti už to chápou. Vždycky když sedíme u stolu, tak křičí a volají: Tati, tohle jsme udělali pro Ángela! A ukazují do nebe. Což se mi moc líbí, protože je to součástí jejich života. Byl to těžký proces, říct jim pravdu. Ale svým dětem nikdy lhát nebudu," říká rezolutně pětinásobný táta.

Pár dnů před letošním Valentýnem sdílela Georgina fotografii své dcerky Belly, jak sedí v roztomilém svetříku a košilce s volány na klíně svému tatínkovi.  "Ten pohled, tak silný a jemný, který ti dal Bůh. Miluju je," napsala pod snímek. Na což hrdý táta reagoval odpovědí: "Stejně jako táta..."

Témata: Porod, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodina, Mateřství, Výchova, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Slavné páry, Sourozenci, Dvojčata, Otec, Sociální sítě, mateřská láska, Smrt dítěte, Tragédie, Děti slavných, matka a dcera, Valentýn, idol, Smrt, tragická smrt