Maminka.czSlavní rodiče

Georgina Rodriguez: Osudová láska Cristiana Ronalda brzy porodí dvojčata. Její příběh Popelky sledují miliony lidí

Dita Mrázková 16.  2.  2022
Jaká je partnerka jednoho z nejúspěšnějších fotbalistů světa? Jak si užívá života v luxusu, ovšem pod drobnohledem paparazzi? Dělá rozdíly při výchově (ne)vlastních dětí? To a ještě mnohem víc je odtajněno v dokumentu, který zhlédly miliony lidí. Seznamte se s budoucí paní Ronaldovou!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Šestidílná minisérie Jmenuji se Georgina... odhalí vše ze soukromí ostře sledovaného páru. Početná rodinka, z níž společné dítě Georginy a Cristiana je zatím pouze dcera Alana, se těší na nový přírůstek. Tedy, lépe řečeno, na dva.

VIDEO: Guccio Gucci: zakladatel slavné módní značky

Loni na podzim pár oznámil radostnou novinu: Georgina nosí pod srdcem dvojčata! K nejstaršímu synovi Cristianovi a dvojčatům Mateovi a Evě – dětem, které odnosila náhradní matka – tak přibude další páreček.

Dokument o životě Ronaldovy rodiny se stal číslem 1 ve sledovanosti streamovacího kanálu Netflix a není se čemu divit. Fanoušci nejlépe placeného fotbalisty světa a jeho krásné partnerky nahlédnou do luxusního domu, kde rodina žije, všichni tatínci jistě ocení fotbalistův vozový park, mámy se zas mohou dojímat nad příběhem prodavačky, která ke štěstí přišla. 

Ti dva se seznámili v obchodě Gucci, kde mladá brunetka pracovala jako prodavačka. "Byla to láska na první pohled. Cristianův pronikavý pohled mě přiváděl do rozpaků," vzpomínala na první setkání Georgina.

Nutno říct, že není jen hezkým doplňkem slavného sportovce. V první řadě je to žena, která se stará o tři nevlastní děti, vytváří zázemí nejen jim, ale i svému muži a svého postavení dokáže využít i ve prospěch charity. Brzy šestinásobná maminka ráda podporuje především nadace na podporu pěstounské péče a dětských domovů.

Sexy fotbalista Cristiano Ronaldo bude šestinásobným tátou! S partnerkou se těší už na druhá dvojčata

Když v 5. dílu vyrazí do svého rodného města a vzpomíná na to, jak žila, než se seznámila s Ronaldem, nejde si nevšimnout, že nezapomněla, z jakých poměrů pochází. Krásná, superbohatá, ale také pokorná a svá. Taková je Georgina Rodriguez. Nebo že by budoucí paní Ronaldová? Kdo ví. Třeba se tak stane po narození dvojčátek, která přijdou na svět na jaře.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Rodina, Životy slavných, Péče o dítě a jeho výchova, Instagram, Dvojčata, Dcera, Peníze a kariéra, Influencerka, Cristiano Ronaldo, Popelka, Netflix, Televizní série, Georgina, prodavačka, Dokument, Fotbalista, Mateo, Alan, Georgina Rodriguez, Cristiano Ronald