Maminka.czNákupní tipy

Golfky: Které vybrat a s jakými se vám bude jezdit nejlépe ve městě i v terénu?

Simona Procházková 25.  5.  2017
Golfky kupujete většinou ve chvíli, kdy vaše ratolest již samostatně sedí nebo začíná s prvními nesmělými krůčky, takže si při procházkách občas s radostí z kočárku vyleze a projde se. Zamyslete se nad tím, zda budete s kočárkem často cestovat hromadnou dopravou, kde ho budete skladovat, jestli plánujete podnikat výlety do přírody, nebo trávíte většinu času ve městě a také jaké příslušenství opravdu využijete.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Dot Premium

Klepněte pro větší obrázek

CENA 9230 Kč,  spuntik.cz

Kočárek určený pro všechny aktivní rodiče, kteří rádi sportují a vyrážejí do přírody. Je lehký, skladný a zvládne jakýkoli terén.

VLASTNOSTI: Německý výrobce TFK nabízí obrovskou variabilitu svých výrobků. Kočárky Premium Line jsou velmi kompaktní, přitom ale dostatečně prostorné pro pohodlí dítěte a jeho zdravý spánek (několik pozic sklonu, ergonomické a prodyšné opěrky zad i opěrky nohou).

Kočárek je vyroben z lehké hliníkové konstrukce a pevného režného materiálu, který byl podrobně testován pro outdoorové využití v souladu s testem OEKO-TEX Standard 100. Kvalita se tak šikovně spojuje s módním a originálním vzhledem.

PRAKTICKÝ SPORŤÁK: Odpružená, lehká a odnímatelná zadní kola. Výškově nastavitelné pětibodové bezpečnostní pásy. Lze připevnit autosedačky BeSafe, Maxi Cosi, Cybex.

CELKOVÁ HMOTNOST: 6,9 kg NOSNOST: 15 kg VÍCE BAREVNÝCH VARIANT: ANO

Témata: Děti, Časopis Maminka, Batole, Naše tipy, Nákupní tipy, Golf, Průzkum trhu, Sportovní kočárek, Víno, Pojistka, Maxi Cosi, Okénko, Nákupní košík, Maximální pohodlí, Guinness, Velký nákup, Ramenní popruh, MEŠ, Vyškov, Sporťák, Podložka, Kolekce, Koleček, Zadní část, Polstrování