Maminka.czSlavní rodiče

Gratulujeme! Jana Doleželová je maminkou, porodila holčičku

redakce 22.  6.  2017
Pár dní před svými narozeninami přivedla modelka a lékárnice Jana Doleželová na svět dcerku, kterou pojmenovala Veronika.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Dcera Veronika se nám narodila v neděli 18. června 2017 v Porodnici U Apolináře u profesora Pařízka. Původní termín porodu vycházel shodou okolností na datum mých narozenin 23. června. Nakonec si Verunka pospíšila a narodila se o 5 dnů dříve,“ řekla webu Super.cz Doleželová.

Přestože se holčička narodila již v neděli, o radostnou událost se novopečená maminka podělila na sociální síti teprve dnes.

„V neděli přes den jsem měla výhled na tohle krásné nádvoří, od neděle večer tři dny koukala na roh budovy. To nádvoří je sice hezčí, ale ty další  tři dny jsem se zas cítila mnohem lépe, protože už jsem u sebe měla to nejcennější,“ napsala Jana Doleželová na sociální síť, a dala tak vědět svým fanouškům, že už má porod za sebou. 

My krásné mamince samozřejmě gratulujeme a přejeme jen to nejlepší. Podívejte se do galerie, jak to modelce jako nastávající mamince slušelo.

Bývalá Miss Jana Doleželová čeká miminko a už ví, co to bude
Video: Otcové jsou u porodu důležití. Tyto naturální záběry vás dostanou
28 dětských hřišť, která jsou noční můrou všech rodičů. To fakt nechcete!
Témata: Slavní rodiče, Jana Doleželová, Novopečená maminka, Dcerka, Pór, Nádvoří, Jana, Narozeniny, Původní termín, Sociální síť, Maminka, Radostná událost, Termín porodu, Apolinář, Bývalá miss, Naturální záběr, Holčička, Pařízek, Lékárnice, Krásná maminka, Modelka, Datum, Jan, Paříž, Neděle

Video