Maminka.czHalloween

Halloween u celebrit: Jaké kostýmy oblékají slavné maminky?

Lenka Knápková 25.  10.  2023
Svátek všech strašidel je opět tady, užívají si ho nejen děti slavných, ale také jejich rodiče. Mnozí neponechávají nic náhodě a oblékají se každoročně do hororových i roztomilých kostýmů. Kdo vytřel ostatním strašidlům loni zrak a kdo byl spíše k smíchu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Asi nejzarytější propagátorkou a milovnicí Halloweenu je topmodelka a trojnásobná maminka Heidi Klum. Každoročně veřejnost doslova šokuje svými převleky. Velký úspěch měly její o 40 let starší verze sebe samé nebo princezna Fiona z animované pohádky o Shrekovi. Loni se převlékla za červa!  Co pro nás chystá letos, je zatím překvapení. Podívejte se na další mámy a jejich halloweenské momentky, inspirujete se? 

Heidi Klum

Klepněte pro větší obrázek

V šoubyznysu platí modelka za královnu Halloweenu. Stihla být za Shrekovu Fionu, motýla, důchodkyni i krvelačnou stvůru. Loni se převtělila opět do neuvěřitelné masky – červa v jablku! Heidi to rozhodně nepodcenila, detailní záběr na červa vám vezme dech... Nezbývá než se těšit, co předvede letos.


VIDEO: Dílnička: Halloweenské tvoření


Kylie Jenner

Klepněte pro větší obrázek

Stejně jako Heidi Klum miluje Halloween také Kylie Jenner, každý rok s nadšením vymýšlí zajímavé a extravagantní kostýmy nejen pro sebe, ale také pro své děti. Spolu se sestrami pořádá každý rok velkou strašidelnou párty a její kostýmy jsou vždy nápadité a propracované. 


Kim Kardashian

Klepněte pro větší obrázek

Slavná celebrita a podnikatelka se loni inspirovala Marvelem a proměnila se v Mystique spolu s kolegyněmi z reality show Olivií Pierson a Natalií Halcro v tematicky sladěných kostýmech. Pierson se oblékla jako Magik, mutantská kouzelnice. Halcro se vydala cestou padoucha jako Selene, prastará mutantka, členka Hellfire Clubu s telepatickými, telekinetickými a nekromantickými schopnostmi. Jak se vám líbí?


Jessica Alba

"Tento monster-truck a jeho mechanici jsou připraveni na koledu!" sdílela loni na síti fotografii se svým synem Hayesem herečka Jessica Alba.


Karolína Kurková

Klepněte pro větší obrázek

Trojnásobná maminka a topmodelka z Děčína ukázala svou krásnou dcerku Lunu a mladšího syna a k halloweenské momentce napsala: "Ať je síla s vámi. Šťastný Halloween od naší rodiny vám všem." 


David Beckham

Manželka sexy fotbalisty sdílela žhavé video, na kterém David alias hrdina Bob Parr chystá večeři, s komentářem: "Když přijdete domů a pan Neuvěřitelný vaří večeři!!!" To se tak někdo má!


Salma Hayek Pinault

Maminka patnáctileté dcery Valentiny pojala Halloween vskutku hororově. "Neměla jsem moc času ani energie obléknout se a jít na párty, ale protože Valentina Halloween miluje, musela jsem jako každoročně vyzdobit náš dům. Uvidíme se za pár dnů, kdy vám ukážu svůj oltář," napsala herečka.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Instagram, herečka, Tradice, svátek, Celebrity, Sociální sítě, Heidi Klum, Děti slavných, Halloween, Topmodelka, Kim Kardashian, dýně, Victoria Beckham, David Beckham, Jessica Alba, návrhářka, Kostým, Kylie Jenner, Karolína Kurková, Fotbalista