Maminka.czSlavní rodiče

Hana Reinders se svěřila, že nekojí, protože má poškozené silikony

redakce 11.  9.  2017
Je to přesně měsíc, co se moderátorka a modelka Hana Reinders, dříve Mašlíková, stala maminkou. I když se svého chlapečka Andrease nemůže nabažit, tak ji trápí skutečnost, že nemůže kojit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Deníku Blesk.cz se svěřila, že i když by si to přála, tak bohužel nemůže kojit.

„Nekojím, bohužel. Byl nějaký problém s implantáty, takže lékaři rozhodli, že kojit nebudu. Silikony jsou totiž poškozené, naprasklé, a nikdo neví, jestli by něco nemohlo prosáknout a ohrozit dítě. Takže nekojím, a je mi to líto,“ přiznala čerstvá maminka a dodala, že kdyby mohla vrátit čas, tak by si silikonové implantáty nedala.

Blesku také přiznala, že měla komplikovaný porod a malý se nakonec narodil císařským řezem. Celý článek si můžete přečíst zde.

Video: Hana Mašlíková měsíc po porodu syna Andrease: Nekojím. Kvůli prasklým silikonům.

Kojení se silikony

S kojením se silikony má zkušenost například známá cvičitelka Hanka Kynychová, která v rozhovoru pro časopis Betynka řekla:

„Kojení se silikony je  úplně stejné jako bez nich. Neměla jsem pocit, že by mě implantáty připravily o mléko nebo že by se mi prsa po kojení změnila. Ale je fakt, že syna jsem kojila 15 měsíců a dcery jenom 3 měsíce. Při odstříkávání mléka implantáty nepřekážely.

Mám je pod svalem, takže silikon je málo hmatatelný. Když se mléko ztratilo, vrátila se prsa do původního tvaru. Žádná další úprava nebyla potřeba, “ uvedla cvičitelka s tím, že na operaci šla, když byly jejímu synovi tři roky. Dvojčátka se jí narodila o pět let později.

Video: Kojení jako něžné pouto mezi matkou a dítětem

 

Moderátorka Hana Reinders (Mašlíková) je maminkou. Prozradila i jméno miminka
Zpověď Kláry: Kojila jsem se silikony. Jaké to je?
Silikony a dítě: Jde to dohromady?
Tomáš Klus je trojnásobným otcem. Holčičce dali netradiční jméno

 

Témata: Video, Slavní rodiče, Kojení, Andreas, Hana Mašlíková, Mašlíková, Síl, Čerstvá maminka, Implantát, Haná, Maminka, Něžné pouto, Komplikovaný porod, Cvičitelka, Mléko, Císařský řez, Celý článek, Hana Reinders Mašlíková, Porod syna, Silikon, Původní tvar, Silikonový implantát, Hana Reinders, Hanka Kynychová