Maminka.czDěti slavných

Harper Beckham coby budoucí módní ikona? Reakce fanoušků na její outfity jsou nekompromisní!

Dita Mrázková 13.  10.  2022
Na nedávném pařížském týdnu módy nemohla se svou novou kolekcí chybět ani módní návrhářka Victoria Beckham. Podpořit ji přijela celá její rodina. Největší pozornost ale sklidila dcera manželů Beckhamových – jedenáctiletá Harper. Vynesla modely navržené maminkou, ovšem víc než chvály se dočkala kritiky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Victoria debutovala se svou kolekcí jaro/léto 2023 na pařížském týdnu módy, kde nemohla chybět celá početná rodina. Podpořit ji přiletěl nejen manžel David, ale i všechny jejich děti, včetně partnerek synů.

Na pařížský fashion week se patřičně vyfintila i jedenáctiletá Harper. Z malé holčičky roste sebevědomá mladá slečna, která touží svou mámu co nejlépe reprezentovat. Proto oblékla šaty navržené právě maminkou a zapózovala se slavnými sestrami – modelkami Gigi a Bellou Hadidovými.

 

Jenže právě černé krajkové šaty s hlubokým výstřihem vyvolaly velkou vlnu kritiky. Spousta fanoušků je nazvala pro jedenáctiletou dívku přinejmenším nevhodnými. 

"Byla jsem šokována, když jsem viděla Harper v těch černých šatech, vždyť jsou absolutně nevhodné pro její věk! Mladé dívky by měly chodit oblečené adekvátně věku!" napsala jedna sledující. 

"Sexy šaty pro tak mladou dívku? To nezachrání ani zapletené copy!" nechala se slyšet další.

"Malá holčička oblečená jako stárnoucí žena," nešetřil Harper další komentář. 

Proč se líbáte s vlastní dcerou?! Fotbalista David Beckham pod palbou kritiky kvůli puse! Co na to říká odborník?

Dívenka se přitom na módním týdnu, ale i dalších společenských akcích v poslední době objevila v mladistvých barevných šatech doplněných o sportovní tenisky, takže o nějaké "staré mladé" nemohla být ani řeč. 

Reakce Victorie na sebe nenechaly dlouho čekat. "Harper není na sociálních sítích, Instagram založili pouze její fanoušci, takže se o to ještě nemusíme starat. Ale když vidím, jak krutí lidé mohou být, opravdu mě to znepokojuje," neskrývala obavy a dodala, že zostuzování dívčího těla v on-line světě je velkým problémem doby.

"Dcera je ve věku, kdy se její tělo mění, takže se s ní všichni snažíme otevřeně mluvit a připravit ji na to, že se coby veřejně známá snadno může stát terčem posměchu," narážela na problém Victoria.

Harper si však z kritiky hlavu zřejmě nedělá. A kdo ví, je dost možné, že z ní roste budoucí nástupkyně módní značky VB, a tak to možná jednou svým kritikům pořádně "natře".

ANKETA 

Témata: Děti, Rodina, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Instagram, Dospívání, slavné děti, Dcera, Celebrity, Sociální sítě, Krása a styl, Děti slavných, matka a dcera, Móda, Harper, Šaty, modelka, Victoria Beckham, ikona, David Beckham, Harper Beckham, fashion week, módní návrhářka, Fotbalista, Oblečení a móda na Heureka.cz