Maminka.czSlavní rodiče

Harper Beckham dostala rodiče dojemnými vzkazy. Co všechno jim napsala?

6.  2.  2021
Devítiletá Harper, nejmladší dítě Victorie a Davida Beckhamových, dojala své rodiče ručně psanými lístečky. Její máma je zveřejnila na sociálních sítích.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Překvapení našli David a Victorie před tím, než šli spát. Každý dostal od Harper vlastní vzkaz, psaný úhledným písmem. "Drahá maminko, miluji tě strašně moc a jsi zároveň moje nejlepší přítelkyně na světě,“ vzkázala devítiletá dcera matce, spolu s tím, že má ráda, když se spolu líčí. 

Tátovi napsala, že obdivuje jeho pracovitost a že doufá, že se mu bude dobře spát. 

Harper Seven je nejmladším dítětem slavného páru a zároveň jejich jedinou dcerou. Kromě ní mají tři syny – Brooklyna (21), Romea Jamese (18) a Cruze (15). O Beckhamových se mluví pořád. A ještě více, když zveřejní některé rodinné fotky – jako například ty, kde svou dceru Harper Seven líbají na rty, aby jí například popřáli k narozeninám. 

Harper budí pozornost od doby, kdy před devíti lety přišla na svět.

David Beckham zase políbil dceru na ústa. Proč to některým lidem tolik vadí?

Módní návrhářka a fotbalista dceru celým jménem pojmenovali Harper Seven Beckham, přičemž "sedm" v jejím jménu odkazuje mimo jiné na číslo dresu, v němž hrával její otec, rodina navíc uvedla, že sedmička je jejich šťastným číslem. Dívka se navíc narodila v červenci, tedy v sedmém měsíci roku. Devítiletá  Harper s matkou běžně chodí na nehty, líčí se a bývá opakovaně označována za jedno z nejlépe oblékaných dětí showbyznysu. 

Kontroverzní bývají i komentáře na adresu téhle malé holky. Některé z nich poukazovaly třeba na to, že zatímco její matka Victoria je posedlá štíhlostí, Harper je spíše oplácaná. Zaujaly také fotky, kde si Harper stejně jako její matka nechává upravovat nehty ve vyhlášeném salonu. 

Módní ikoně Harper Beckham je devět. Chodí na nehty, hraje fotbal, rodiče ji líbají na rty
Jste dobrá máma, i když nekojíte, nechce se vám na hřiště a dítěti dáte hranolky
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodičovství, Instagram, Rodiče, Sociální sítě, David Beckham, Harper, Harper Beckham, módní návrhářka, Fotbalista, Sociální síť, David, Brooklyna, Matka, Dostal, Dad, Harper Seven, Vzkaz, Salón, Dcera, Cruz, Nejmladší dítě