Maminka.czSlavní tatínci

Herec Daniel Radcliffe bude táta! Můžeme se těšit na následníka Harryho Pottera? Nastávající tatínek má jasno

Dita Mrázková 27.  3.  2023
Představitele talentovaného čaroděje, který učaroval celému světu, čeká nová životní role. Herec spolu se svou dlouholetou partnerkou oznámil, že se už brzy stanou rodiči! Co řekl Daniel na adresu svého budoucího potomka?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hercova americká přítelkyně Erin Darke, se kterou žije přes deset let, se živí stejně jako Daniel hraním a psaním a podle slov nastávajícího táty společně vedou krásný život. Společně se před kamerou objevili v roce 2013 ve filmu Kill Your Darlings.

"Film je nádherným záznamem toho, jak spolu poprvé reálně flirtujeme. Žádné herectví se ve filmu nekoná, alespoň ne z mé strany. Je v něm okamžik, kdy mě Erin rozesměje, a já se směju jako Daniel, ne jako postava, kterou hraju. V tom okamžiku jsem věděl, že jsem v průšvihu," řekl herec v rozhovoru pro časopis Playboy před osmi lety. 

Klepněte pro větší obrázek

Nedávno Erin a Daniel oznámili, že se zanedlouho stanou rodiči. Daniel, který kvůli veleúspěšné sérii o Harrym Potterovi ví, jaké to je být pod drobnohledem médií a zájmu fanoušků, před lety řekl, jak by si jednou představoval kariéru u svých potomků.

"Byl bych rád, kdyby se jednou moje děti pohybovaly u filmu. Ideální by bylo, kdyby za mnou třeba přišly na filmový plac a řekly: Bože, já bych chtěl/a pracovat u filmu. Filmové kulisy a to všechno, co se děje kolem, je v mnoha případech úžasné. Co je ale stinnou stránkou, to je sláva. Tu bych pro své děti v takovém měřítku, jako jsem zažil já, nechtěl," svěřil se před lety Daniel v rozhovoru pro Newsweek.

Tak uvidíme, jestli se naše děti jednou dočkají Harryho, případně Hermioniny novodobé "kopie".

Témata: Mateřství, Slavní tatínci, Životy slavných, Rodičovství, Instagram, tatínek, Herec, Celebrity, Sociální sítě, Harry Potter, film, filmová role, idol, Erin Darke, Daniel Radcliffe, kouzelník, Potomek, Erin, Playboy, Harry, Následník, Jasno, Newsweek, Táta