Maminka.czSlavní tatínci

Herec Jiří Mádl přivítal na svět prvorozeného syna! Jaké jméno chlapec dostal?

Dita Mrázková 9.  1.  2023
Herec, režisér a autor románu o lásce z virtuálního světa, se stal hrdým otcem! Překvapivou novinu se mu přitom podařilo tajit až do posledních dnů. O tom, že se stanou se svou partnerkou rodiči, věděla jen nejbližší rodina.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nedávno se stal otcem jeho dlouholetý kamarád Vojta Kotek, kterému se podařila utajit veselka s nastávající paní Kotkovou, Jirkovi a jeho o osm let starší partnerce Adrijaně se povedlo udržet pod pokličkou celé těhotenství i porod samotný, jak informoval web Super.cz.

VIDEO: JIŘÍ MÁDL HŘEŠIL POD PEŘINOU: PRVNÍ EROTIKU ZAŽIL V KLÁŠTERNÍ ŠKOLE

Až dnes se veřejnost dozvěděla, že miminko je u Mádlů na světě už několik dnů. Čerstvá maminka měla porodit v Podolské porodnici a chlapec dostal krásné české jméno František.

Roli otce si Jiří stihl vyzkoušet coby Dominik ve filmu Deníček moderního fotra. Hlavní hrdina ochutnal slasti i strasti mateřské dovolené a se svým filmovým synem Čendou si jaksepatří "užil". Jak to bude mít herec se svým skutečným synkem, netušíme, rodince ale přejeme hodně zdraví i pohody.

Témata: Láska a vztahy, Mateřství, Slavní tatínci, Životy slavných, Syn, Herec, Otec, Sociální sítě, Kniha, Chlapec, film, režisér, partnerka, Pánský klub, František, spisovatel, Jiří Mádl, Kotě, Prvorozený syn, Kotková, Vojt Kotek, Román, Virtuální svět, Láska, Čenda