Maminka.czSlavní tatínci

Herec Vojta Kotek se oženil a zanedlouho se stane poprvé tátou!

Dita Mrázková 1.  7.  2022
Sympaťák a "rafťák", kterého milovaly teenagerky i jejich mámy, překvapil. Před pár dny totiž řekl své tak trochu tajemné nastávající ANO. Podařilo se jim utajit nejen veselku, ale i to, že se zanedlouho stanou rodiči!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Které ženy se objevovaly po boku Vojty v minulosti? Z těch známých herečka Tereza Ramba (Voříšková). Ta je dnes dvojnásobnou mámou a žije spokojený život po boku manžela Matyáše. S Vojtou zůstali přáteli a od rozchodu se několikrát společně objevili před kamerou. 

VIDEO: Vojta Kotek: Netušil jsem, že člověka mohou bolet vlasy

Po rozchodu nemohl herec a nadějný režisér najít spřízněnou duši, pak se ale po jeho boku začala objevovat grafička a ilustrátorka Valérie.

Jenže ani v tomto případě to "nedopadlo" a herec žil byl nějakou dobu single. O to víc všechny překvapila zpráva, že do toho "práskl" a se svou novomanželkou Radanou, která je tak trochu za "paní Colombovou", očekává na svět příchod prvního potomka! 

Podle svatebních fotografií, které se dostaly na svět, měla nevěsta poměrně velké bříško, je tak možné, že se z narození miminka budou těšit už brzy.

Témata: Těhotenství, Mateřství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, herečka, Herec, svatba, natáčení, Přídavek na dítě, Radana, Matyáš Ramba, Vojta, single, Tereza Voříšková, Vojtěch Kotek, Valérie Rónová, Tereza Ramba, Matyáš, Táta, ANO, Teenagerka, Máma, Tereza Rambo, Sympaťák