Maminka.czSlavní rodiče

Herečka a vítězka StarDance Marie Doležalová je těhotná! Alfréda bude mít sourozence

redakce 6.  11.  2019
Oblíbená influcenerka, autorka blogu Kafe a cigárko o životě herečky Marie Doležalová se na Instagramu pochlubila, že příští rok na jaře bude jejich rodina již čtyřčlenná. K dceři Alfrédě kterou má s tanečníkem Markem Zelinkou, by měl přibýt další potomek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"S velikou radostí vám oznamujeme, že naši rodinu na jaře čeká velká jízda. Že jsme v naději na nový velký dobrodružství! Ale řeknu vám, že s tímhle chlapem, který vyrobil selfí tyč z našeho smetáku se rozhodně ničeho nebojím!" napsala na svůj instagram a přidala vcelku jednoznačné hashtagy. #jednaplusjedna #rovnasetri #neboctyri

Marie Doležalová se s otcem svých dětí, tanečníkem Markem Zelinkou seznámila před několika lety v soutěži StarDance, kterou spolu vyhráli. Jejich dceři Alfrédě je rok, narodila se loni v srpnu. Na Instagramu patří populární celebrity, její postřehy zejména o mateřství sleduje skoro sto tisíc lidí. Dává se nicméně záležet, aby její dcerka s neobvyklým jménem na snímcích moc k poznání ani vidění nebyla. 

Poslední rok píše také pro náš časopis a web, jej fejetony najdete ZDE

Herečka se zařadila po bok svých kolegyň, které rovněž čekají druhého potomka - nedávno to oznámila například Aneta Krejčíková, již brzy mají své druhorozené potomky porodit například Andrea Růžičková Kerestéšová nebo Marika Šoposká. 

Marie Doležalová: Jsem prostě jen matka! Je to málo? Zřejmě ano!

Marie Doležalová pochází z Karviné, po příchodu do Prahy byla členkou souboru Strašnického divadla a hrála ve svém vlastním muzikálu Krysy. Před kamerou se poprvé objevila v televizní pohádce Lojzička je číslo Jaroslava Hanuše (2006), ve filmu debutovala v roli Išky v Pusinkách Karin Babinské (2007). Hrála také v několika televizních seriálech a v klipu k písni Anděl Xindla X. 

Psala blog Kafe a cigárko o životě herečky, který získal Literu za blog roku v rámci cen Magnesia Litera 2015. Na podzim roku 2015 vyšel blog knižně, o rok později vyšel i jako audiokniha, načetla jej sama herečka. V roce 2018 jí vyšla kniha vzpomínek na dětství Jeden kopeček šmoulový.

Mateřské trendy: Být bio, eko a mít perfektní Instagram. Je to nutné?
100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka
Témata: Slavní rodiče, Instagram, herečka, Sourozenci, Herec, Marie Doležalová, Stardance, Xindl X, Star, Klip, Kopeček, Máří, Mári, Krysy, Hanus, Kafe, Krejčíková, Audiokniha, Vít, Magnesia Litera, Kopec, Marek Zelinkou, Rovná, Praha, Cigárko