Maminka.czChristina Ricci

Herečka Christina Ricci stále spí se svým osmiletým synem v posteli. Proč ne? Zastání našla u dalších hvězd

Michaela Láchová 3.  12.  2022
Herečka Christina Ricci, známá jako Wednesday z Addamsovy rodiny, prozradila, že její osmiletý syn Freddie stále spí v její posteli, zatímco její devítiměsíční dcera Cleo spí sama. "To, že ji mohu položit do postýlky a ona prostě usne, je úžasné," řekla 42letá Ricci časopisu People.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka ze seriálu Yellowjackets vysvětlila, že se svého syna Freddieho, kterého má s bývalým partnerem Jamesem Heerdegenem, pokoušela naučit spát samotného, když byl mladší, ale necítila se dobře, když ho nechávala vyplakat. „Křičel jako o život a začal mlátit hlavou o zábradlí postýlky," vysvětlila Ricci.

Naštěstí pro Christinu Ricci a jejího současného manžela Marka Hamptona si jejich malá dcerka Cleo užívá čas o samotě. „U Cleo jsme se rozhodli, že to zkusíme a uvidíme, jak na to bude reagovat. Asi sedm minut jen tak trochu kňourala a pak si lehla, objala svého jednorožce a usnula," rozplývala se herečka.

Christina Ricci, Kylie Jenner, Rosie Huntington-Whiteley v očekávání. Nadělí slavným kráskám miminko přímo Ježíšek?

Zastání u ostatních celebrit

Herečka nominovaná na cenu Emmy se tak se svým synem Freddiem připojila k řadě dalších hvězd, které spí se svými dětmi v posteli. Kristen Bell a Dax Shepard se nedávno zmínili, že jejich dvě dcery to nemají jinak, podobně jako hvězda filmu Clueless Alicia Silverstone, která stále spí se svým jedenáctiletým synem. „Je mi úplně jedno, co si kdo myslí,“ reagovala 45letá Silverstone na kritiky.

Máma na plný úvazek

Christina Ricci se už v minulosti svěřila, že si mateřskou roli opravdu užívá. „Když nepracuji, snažím se být máma na plný úvazek,“ uvedla. Herecká profese je sice někdy velmi časově náročná, jindy ale může poskytovat týdny i měsíce volna, díky čemuž se může Freddiemu i Cleo naplno věnovat.

Témata: Děti, Slavní rodiče, Syn, Spánek, herečka, Rodiče, Christina Ricci, Freddie, Dax, Postel, Cena Emmy, Osmiletý syn, People, Rosi, Zastání, Cleo