Maminka.czSlavné maminky

Herečka Denisa Pfauserová čeká miminko! Role mámy bude rozhodně oscarová, svěřila se princezna z Řachandy

Dita Mrázková 1.  2.  2023
Nemůžu se dočkat, až tě poprvé uvidím. Až tě k sobě přivinu. Až ti spočítám prstíčky. Až tě uslyším se smát… Dojemný vzkaz poslala svému nenarozenému miminku sympatická herečka, která se letos stane maminkou. Ve své nové roli chce prý obstát na jedničku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

V komediální pohádce Řachanda si zahrála rozmazlenou a panovačnou princeznu Markétku, kterou napraví až obyvatelé jednoho kouzelného lesa. Následníka trůnu v ní na svět sice nepřivedla, v soukromí je ale všechno jinak. Na Instagramu Denisa zveřejnila fotografii s nastávajícím tatínkem a upřímným vyznáním.

VIDEO: ZAMILOVANÁ "ŘACHANDA" DENISA PFAUSEROVÁ

"Ještě Tě neznám a už vím, že Tě miluju víc, než jsem vůbec schopná. Nikdy Ti nepřestanu být vděčná, že sis nás vybralo za rodiče. Bublinko naše, vím, že Ti dám všechno, co mám a budu se modlit, aby jsi se svojí ztřeštěnou mámou měla svatou trpělivost. Nebude to totiž vždycky lehký a vím, že nastane milion chvil, kdy si budeš myslet, jak neskutečně trapná a mimo jsem (a já možná i doopravdy budu), ale doufám, že jednou pochopíš, že jsem všechno dělala nejlíp, jak jsem dovedla. Nedokážu si to všechno zatím ani naplno uvědomit a mám z toho vlastně i hrozný strach… Ale moje srdce jsi naplnilo štěstím a láskou, jakou jsem zatím nikdy nepoznala a díky tomu vím, že ve své nejdůležitější životní roli obstojím na Oscara❤️", svěřila se dojatá Denisa na Instagramu.



Herečce pogratulovali k radostné novině kolegyně Ivana Korolová i čerstvý táta Jiří Mádl, který Denisin příspěvek komentoval slovy: "To říkám... Festival bubnů..."

Miminko se má narodit v červnu. Denise i jejímu partnerovi gratulujeme.

Témata: Těhotenství, Děti, Láska a vztahy, Slavné maminky, Mateřství, Miminko, Instagram, herečka, Rodiče, Sociální sítě, Denisa Pfauserová, role, pohádka, filmová role, princezna, Ivana Korolová, Řachanda, Jiří Mádl, Nenarozené miminko, Nová role, Oscara??, Máma, RAC, Denisin