Maminka.czSlavné maminky

Herečka Hilary Swank čeká v 48 letech dvojčata. Které další celebrity se staly mámami po čtyřicítce?

Dita Mrázková 10.  10.  2022
Dva roky před padesátkou se milovnice psů konečně dočkala! Radostnou novinu oznámila v televizní show a mnohé překvapila i tím, že už brzy nebudou s jejím mužem tři, ale čtyři. Které další známé tváře se rozhodly pořídit si ve vyšším věku (ještě jedno) dítě a pro které to byla premiéra?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Slavných žen, které se staly matkami v pozdním věku, je u nás i ve světě celá řada. Mateřství po čtyřicítce si užívají Vendula Pizingerová, Martina GavrielyMonika AbsolonováMartina Pártlová nebo Bára Basiková, z těch zahraničních třeba topmodelka Naomi Campbell nebo herečky Cameron Diaz, Christina Ricci či Sandra Bullock. Které další mají stejnou zkušenost?

Hilary Swank

Herečka, kterou proslavil film Million Dollar Baby, před pár týdny oznámila světu, že se svým manželem Philipem Schneiderem čekají dvojčata.
"Jsem tak šťastná, že se o to s vámi právě teď podělím, je to něco, po čem jsem toužila tak dlouho. Budu máma!" prozradila držitelka Oscara v pořadu Good Morning America. 

Klepněte pro větší obrázek

Hilary, která je momentálně ve druhém trimestru a cítí se prý skvěle, také oznámila, že pod srdcem nosí dvojčátka. "Je to naprostý zázrak. Prostě neuvěřitelné," dodala dojatá a upřímně šokovaná nastávající maminka.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Instagram, Syn, Celebrity, Dcera, Dvojčata, Matka, herečka, zpěvačka, Herec, Otec, Moderátorka, James Bond, Pes, Oscar, Martina Gavriely, Tom Cruise, Michelle Williams, Martina Pártlová