Maminka.czInstagram

Herečka Jennifer Love Hewitt je potřetí matkou! Její bříško pobavilo fanoušky i všechny na porodním sále

Simona Formánková 27.  10.  2021
Americká herečka Jennifer Love Hewitt se ve svých 42 letech stala potřetí matkou. Starší sourozenci se miminka nemohli dočkat a bříško mamince před porodem vtipně ozdobili. Z mrkajícího pupíku s nápisem "téměř dopečeno" nakonec vykoukl krásný zdravý chlapec.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jennifer Love Hewitt na svém Instagramu oznámila, že se jí a jejímu manželovi Brianu Hallisayovi narodil třetí potomek. Chlapec dostal krásné jméno Aidan James. To začíná písmenem "A" stejně jako jména starších sourozenců. Oznámení také doprovázela fotka, která pobavila fanoušky. "Takhle mě moje děti poslaly do porodnice. Moje břicho bylo velkým hitem", napsala Jennifer na úvod. Na fotografii je zachycené pouze hereččino bříško těsně před porodem s hesly – je to chlapec, 9. měsíc a téměř upečeno.  

VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry  Ben Affleck a Jennifer Lopez

Na miminko se těšili nejen sourozenci, ale samozřejmě i samotná maminka. "Říká se, že ženy opouštějí svá těla při porodu... cestují ke hvězdám, aby posbíraly duše svých dětí a společně se vrátily na tento svět. Bylo mi největší ctí jít a vyzvednout vás Aidane Jamesi. A teď zpátky k tulení a odpočinku," doplnila herečka dojatě příspěvek s legrační fotografií. 

S tím, že třetí miminko nebylo plánované, se Jennifer od začátku netajila. “Vždy jsme byli otevření k tomu mít třetí dítě, ale rozhodně jsme nečekali, že se to stane v tomto chaotickém roce,“ svěřila se po oznámení těhotenství serveru People. S manželem Biranem mají dva potomky – pětiletého syna Atticuse a sedmiletou dceru Autumn

Kariéra Jennifer Love Hewitt začala, už když jí bylo deset let. V tu dobu ji objevili hollywoodští hledači talentů. Filmovou hvězdou se však stala až o několik let později díky hororovým snímkům Tajemství loňského léta. Zazářila také v seriálech Posel ztracených duší nebo Laskavý dotek, za který získala navíc nominaci na Zlatý glóbus. 

Témata: Porod, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Instagram, herečka, Sourozenci, Sociální sítě, Ben Affleck, Zlatý Globus, Chlapec, Aidan, Jennifer Lopezová, Bříško, People, Zlatý glóbus, Matka, Brian, Porodní sál, Tajemství