Maminka.czSlavné maminky

Herečka Kaley Cuoco ze seriálu Teorie velkého třesku porodila

Vanda Stöckbauerová 1.  4.  2023
Herečka Kaley Cuoco (37) se stala maminkou. Hvězda seriálu Teorie velkého třesku porodila holčičku Matildu. Šťastnou novinu oznámila na sociální síti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Novopečená maminka na Instagramu sdílela roztomilou fotku novorozené dcerky s velkou mašlí na hlavě a datem narození 30. března 2023. A nechyběly ani další dojemné fotky s miminkem v náručí.

 „Představujeme vám Matildu Carmine Richie Pelphrey, nové světlo našich životů! Máme obrovskou radost a jsme vděční za tento malý zázrak. Děkujeme lékařům, sestřičkám, rodině a přátelům, kteří nám v posledních dnech nesmírně pomohli. Jsme neskutečně požehnaní. @tommypelphrey nemyslela jsem si, že se do tebe můžu zamilovat ještě víc, ale stalo se,“ sdílela známá herečka.

Láska na první pohled

S partnerem hercem Tommym Pelphreyem, hvězdou seriálu Ozark, se dali dohromady teprve v dubnu loňského roku. Dvojice se potkala na premiéře zmíněného seriálu a podle herečky to byla láska na první pohled. „Můj manažer mě vzal jako svého hosta na premiéru Ozarku a tam jsem ho potkala. Bylo to, jako by andělé začali zpívat. Říkala jsem si ‚Aleluja!‘ Bylo to velmi magické… bylo to dokonalé,“ svěřila se.

A se založením rodiny pár neotálel. Koukněte, jak ještě před 6 dny sdíleli roztomilý snímek s těhotenských bříškem a jejich psími mazlíčky.

Žádný porodní plán, žádné velké přípravy

A jak se oblíbená herečka připravovala na porod? Vlastně vůbec. Před nedávnem prohlásila, že nemá žádný porodní plán. "Nemám žádný plán a nepřečetla jsem žádnou knihu o mateřství, takže taková máma budu," přiznala se. Seriálová Penny věřila, že to bude skvělé, věřila svému tělu a celému procesu. Její partner Tommy Pelphrey je údajně jejím úplným opakem "vygooglil toho dost za nás oba,“ dodala herečka.

Novopečeným rodičům gratulujeme!

VIDEO:  Trailer seriálu Teorie velkého třesku

Témata: Slavné maminky, Rodina, Instagram, herečka, Celebrity, Sociální sítě, Děti slavných, matka a dcera, Hollywood, idol, Seriál, Stalo se..., Premiéra, Maminka, Novina, Kaley, Penny, Kaley Cuoco, Teorie velkého třesku, Tomm, Ozark