Maminka.czKojení na veřejnosti

Herečka Kristýna Leichtová sdílela snímky z kojení. Beze studu a s grácií tak podpořila všechny ostatní maminky

Dita Mrázková 10.  9.  2021
Máma dvou dcer, téměř tříleté Dorotky a roční Rozárky, je velkou propagátorkou kojení a rozhodně ho "neschovává". Na svém instagramovém profilu sdílela Kristýna Leichtová fotografii, kde kojí svou druhorozenou dcerku. A přidává se tak pomyslně na stranu maminek, které kojí bez studu a s grácií.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kojení samo o sobě je v maminkovských diskuzích tématem číslo jedna. Kojení na veřejnosti, to už je ale jiný "kalibr". Téma, které ještě pořád rozděluje společnost na dva tábory. Příznivci nechápou, co je na něm špatného, odpůrce pohoršuje odhalování a bůhví co ještě. Jak to máte vy? 

Kristýnin post si vysloužil spoustu krásných komentářů. Na první fotografii je herečka něžná, užívající si intimitu a blízkost se svou dcerkou, na fotografii druhé pak Kristýna úpící s komentářem: "Druhá fotka ukazuje krásu kojení z té odvrácené strany aneb 'když zažijete kousnutí do bradavky'."

 

VIDEO: Co jste možná nevěděli o kojení

I přes bolavé momenty si ale herečka kojení užívá a nestydí se za něj ani na veřejnosti. A s ní i další "obyčejné" mámy, které si něžné propojení se svým děťátkem nechaly zvěčnit, ať už na fotce od profesionálních fotografů či jen tak, s kouzlem okamžiku, třeba v zoologické zahradě. Podívejte se do galerie!

Témata: Zdraví, Děti, Novorozenec, Kojení, Rodina a vztahy, Kojenec, Instagram, herečka, Fotografie, Herec, Kojení na veřejnosti, Kristýna Leichtová, Demonstrace, Grácie, Eden, Dorotka, Odhalování, TAK, Caitlin, Kris, Stud, Maminka, Dcerka, Zoologická zahrada, Zdraví na Heureka.cz

Video