Maminka.czSlavné maminky

Herečka Marie Doležalová ukázala své "špeky" a zahájila chatovou sezonu. A v plavkách se ukázaly další známé mámy

Dita Mrázková 11.  7.  2022
"Pokud hledáte dokonalost, nikdy nebudete spokojení." Tohle motto a šťastné úsměvy potomků budiž tou největší satisfakcí za pár poporodních kil navíc. Své o tom ví nejen dvojnásobná maminka a úspěšná blogerka, ale i další maminky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Některé známé mámy na svých postavách dřou, jiné si dají radši párek. A obojí je dobře. Co dělá dobře jedné, nemusí bavit druhou. Nejdůležitější je cítit se ve svém těle spokojeně!

Marie Doležalová

"Chatová sezona započata. Jako už několikátý léto mi něco do plavek přebejvá, zaprvý špeky (v bulváru by řekli faldíky), za druhý dvě děti, co by mě nechaly aspoň jeden den do mrtva ležet na dece a číst. A za takový požehnání děkuju každej den. Tohle léto budeme říkat, že úsměv je víc než postava a párek je víc než dieta. Jo?" sdílela Marie fotku bez úprav a retuší na svém Instagramu. Nejvíc palců nahoru dostala nejen za upřímnost, ale i za roztomilou ručku jednoho ze svých dětí láskyplně držící maminku za onen "špíček"... 

VIDEO: Jak najít motivaci ke cvičení

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Děti, Slavné maminky, Životy slavných, Instagram, herečka, Celebrity, Sport, Hubnutí, Prázdniny, Cvičení, Hubnutí po porodu, léto, Maminka cestuje, Léto s dětmi, Tělo, Andrea Verešová, dieta, modelka, Plavky, Miss, Volný čas, Renata Langmannová, Marie Doležalová, Eva Decastelo, bikini, Dámské plavky na Heureka.cz