Maminka.czSlavné maminky

Herečka Miluše Bittnerová se pochlubila: Jsem těhotná, vážení!

kog 9.  4.  2019
Herečka a moderátorka Miluše Bittnerová se pochlubila radostnou novinkou. Ve svých 41 letech čeká prvního potomka. Oznámila to v živém vysílání svého domovského rádia. Pohlaví miminka ví, ale prozradit ho nechce.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Mne to velmi těší, že zrovna tady na Frekvenci 1 můžu našim posluchačům oznámit: Já jsem těhotná, vážení! Já jsem v polovině těhotenství,“ řekla v rozhovoru s ranními moderátory Mírou a Lubkou na Frekvenci 1. 

Herečka je asi v pátém měsíci těhotenství. Miminko čeká se svým partnerem Reném (45). „My jsme se tak jako s přítelem, se kterým jsem dva roky, sestěhovali, jeden den jsme si řekli, že bychom mohli mít dítě a druhý den jsem otěhotněla. Ono to šlo ráz na ráz,“ svěřila se ve vysílání Bittnerová. 

Mateřská? Navenek se flinkáme, ale potají měníme svět, píše Marie Doležalová

Po dětech toužila dlouho. Se svým bývalým manželem Lukášem se jich nedočkala, ostatně to byl taky jeden z důvodů rozpadu jejich manželství. Herečka se rozvedla loni. A nyní konečně září štěstím. Pohlaví miminka však prozradit nechtěla. „Vzhledem k mému stáří je jedno, co to bude. Hlavně, že to bude zdravé,“ dodala. 

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Miminko, herečka, Herec, Vaz, Miluše, Živé vysílání, Vážení, Miluše Bittnerová, Vysílání, Partner, Moderátorka