Maminka.czMaminka roku 2022

Herečka Míša Tomešová: Synové jsou teď v úžasném věku, jsou to parťáci a doma mi pomáhají

Simona Procházková 11.  7.  2022
Herečku Míšu Tomešovou jsme měli jako patronku už v minulém ročníku soutěže Maminka roku. Jak se těší na ten letošní, jaké jsou její semifinalistky a co aktuálně řeší v roli maminky dvou kluků? To vše se dozvíte v krátkém rozhovoru. Podívejte se na video.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Míša byla patronkou Maminky roku už loni a finálový večer plný emocí hodně prožívala. „Se všemi maminkami jsem hodně souzněla, za celé dva dny, co jsme tam byly, jsme se skamarádily a všechno bylo velmi intenzivní,“ přiznává.

Míša je letos patronkou kategorie Maminka blogerka a ke svému výběru semifinalistek říká: „Blogy, ze kterých jsme vybírali, mají různá zaměření a odvětví. Většinou ale všechny ty maminky pojí jeden společný jmenovatel, a to je pomoc ostatním maminkám. A jsem moc ráda, že takové blogy, o které se mohou ostatní opřít a jimiž se mohou inspirovat, jsou.“

Herečka Aneta Krejčíková: Jsou dny, kdy si s dětmi hraju a peču koláč. Jindy bych nejradši někam utekla, to zná každá máma

Jaké období si aktuálně užívá se svými dvěma syny? „Děti jsou teď zrovna v úžasném věku, je jim pět a skoro čtyři, takže už jsou to parťáci, se kterými se dá povídat o zajímavých tématech, a už mi doma i hodně začínají pomáhat. Takže jsem spokojená,“ říká s úsměvem.

A jaké pracovní plány ji čekají v nejbližších měsících? "V divadle mě čeká zkoušení nového muzikálu Biograf láska, což jsou písničky Haničky Zagorové, které mají neskutečně krásné texty. Moc se na to těším, protože to pro mě bude zase úplně jiná herecká výzva, než jsem byla zvyklá,“ prozradila Míša.

Hledáme Maminku BLOGERKU, HRDINKU a PODNIKATELKU. Hlasování běží až do 20. července 2022. Poslat můžete celkem 10 hlasů kterékoli semifinalistce, a to každou hodinu ze svého facebookového profilu.

O pořadí soutěžících v semifinále rozhodnete hlasováním právě vy! Z každé kategorie postoupí do finále 3 soutěžící s největším počtem hlasů.

O absolutní vítězce rozhodnou pak diváci on-line hlasováním během slavnostního galavečera v říjnu 2022.

https://maminkaroku.maminka.cz

Témata: Časopis Maminka, Rozhovor, Syn, herečka, Inspirativní ženy, Maminka blogerka, Maminka roku 2022, Výběr, Michaela Tomešová,, patronka, Parťák, Maminka, Soutěž, Míša Tomešová, Semifinalistka, Míša, Part, Ted

Video