Maminka.czSlavní rodiče

Herečka Petra Hřebíčková je prý podruhé těhotná

redakce 10.  4.  2017
Herečka Petra Hřebíčková je podle médií podruhé těhotná. S partnerem Matějem Dadákem by se tak měli stát dvojnásobnými rodiči. Společně už vychovávají syna Šimona.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sympatická blondýnka se ke spekulacím ještě nevyjádřila. A my se jí nedivíme. Většina maminek si své tajemství týkající se těhotenství nechává nějakou dobu jen pro sebe, aby nic nezakřikla. O to víc, když jsou v hledáčku veřejnosti...

S Petrou Hřebíčkovou jsme si naposledy povídaly přesně před dvěma lety, kdy byla těhotná poprvé. Tehdy nám prozradila, že těhotenství snáší výborně.

Petra Hřebíčková: Těhotenství je dobrodružství

„Hlavně je to pro mě úplně nová etapa. Přišla v době, kdy jsem si začínala říkat, že žiju trochu stereotypně a že už by to chtělo změnu, protože jsem hlavně pracovala a tak to bylo celé dokolečka. A vtom přišlo těhotenství,“ prozradila v rozhovoru pro časopis Maminka.

Věříme, že až bude herečka chtít, tak se o svou radost podělí. V tom případě jí nemůžeme přát nic jiného, než klid a pevné zdraví.

Video: Petra Hřebíčková o své roli v seriálu Svatby v Benátkách

Tajemná Petra Hřebíčková: Doma už má dvouměsíční miminko
To je krásná zpráva. Tomáš Klus bude trojnásobným tátou
Galerie: Podívejte se na první fotky těhotné Agáty Prachařové s bříškem
Témata: Těhotenství, Video, Slavní rodiče, herečka, Herec, Petra Hřebíčková, Nová etapa, Pevné zdraví, Hledač, Dobrodružství