Maminka.czherečka

Herečka Táňa Pauhofová čeká miminko!

redakce 22.  4.  2022
Nedávno se vdávala, a už je tu radostná novina. Těhotenství potvrdil hereččin manžel Jonatán Pastirčák.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Sama Táňa se k těhotenství zatím nevyjádřila, ale hudební skladatel a producent byl sdílnější. Slovenskému deníku Plus 7 dní řekl:

„Ano, je to fantastická zpráva. Těším se, že budu otec,“ prozradil Pastirčák. „Samozřejmě že člověka napadne, že dítě přijde do těžkých časů. Je to zvláštní, protože život je zároveň největší dar,“ dodal producent a skladatel. 

VIDEO: Táňa si zahrála ve filmu Poslední aristokratka

Táňa je oblíbená slovenská herečka, která září i v českých filmech jako třeba Po čem muži touží, Bábovky, Šťastný nový rok, Román pro muže, Něžné vlny. 

Maminku si zahrála ve snímku Všechno, nebo nic – té se ale lepila smůla na paty a byla svobodná. Táňa už dříve pro iDnes uvedla, že by si v ideálním případě přála tři děti. Nynější těhotenství pak trochu prozradila už volnější halenka na březnové premiéře komedie Šťastný nový rok 2: Dobro došli v Bratislavě.

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Miminko, herečka, Táňa Pauhofová, Táňa, IDnes, Český film, Bábovka, Nedávno, Jonatán Pastirčák, Novina, Svobodná, Tana, Bratislava, Producent, Manžel, PAU

Video