Maminka.czSlavné maminky

Herečka Táňa Pauhofová se stala maminkou. Je to holčička, nebo kluk?

Dita Mrázková 4.  10.  2022
Září nejen na Slovensku, ale i u nás, jde z role do role, ale tu nejsladší okusila až v těchto dnech. Oblíbená herečka se stala maminkou. Na síti se pochlubila nežnou fotografií a dojatý tatínek prozradil i pohlaví a jméno miminka!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Úspěšná herečka se rok před čtyřicítkou dočkala vysněného miminka!
Ještě před nedávnem navštívila pracovně už v pokročilém stupni těhotenství naši metropoli, o dalších pracovních aktivitách měla ale jasno. "Tělo mě samo zpomaluje, takže akorát dokončuji všechno, co mám rozdělané. Nahrávám audioknihu Deník Anny Frankové a dabuji, to jsou aktivity, které ještě zvládnu," svěřila se Táňa na akci jedné luxusní švýcarské hodinářské značky, jejíž se stala ambasadorkou.

VIDEO: HEREČKA TÁŇA PAUHOFOVÁ O TĚHOTENSTVÍ

Prozradila také, že před porodem svou pozornost postupně směřuje k sobě samé, už tolik nepracuje a hodlá se na čas stáhnout do ústraní. "To abych se mohla - snad krásnější a zralejší - zase vrátit," řekla s úsměvem sympatická zrzka.

Na Instagramu se ještě stihla pochlubit vybraným kočárkem pro miminko, i tím, že s manželem před porodem zvládli zajít ještě do kina. Teď už čerstvou maminku čekají jiné starosti.

Informaci, že je jedna z nejobsazovanějších slovenských hereček v očekávání, prozradil právě Tánin manžel, producent a skladatel Jonatán Pastirčák. "Těším se, že budu otec. Samozřejmě že člověka napadne, že dítě přijde do těžkých časů. Je to zvláštní, protože život je zároveň největší dar,“ řekl slovenskému deníku Plus 7 dní.

Včera pár zveřejnil fotografie ze dne D a dojatý tatínek webu 1pluska.sk prozradil, že se oba těší z holčičky. "Jsem velmi hrdý otec. Jsem hrdý na své dvě nejstatečnější děvčata. 
Táňa a Mila."
I my se přidáváme ke gratulantům. 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Životy slavných, Rodičovství, Instagram, herečka, Fotografie, Rodiče, Sociální sítě, film, ambasadorka, Táňa Pauhofová, Manžel, Novina, Anna Franková, PAU, Maminka, Slovensko, Tana, Jonatán Pastirčák, Děťátko, Tánin