Maminka.czSlavné maminky

Herečka Táňa Pauhofová ve finiši těhotenství: Tělo už mě samo zpomaluje

redakce 23.  8.  2022
Oblíbená slovenská herečka už má porod doslova "za pár". Na skok se objevila i v Praze a ukázala těhotenské bříško. I když je na informace o jiném stavu celé těhotenství skoupá, fotky mluví za vše – Táně to moc sluší.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Tělo mě samo zpomaluje, takže akorát dokončuji všechno, co mám rozdělané. Nahrávám audioknihu Deník Anny Frankové a dabuji, to jsou aktivity, které ještě zvládnu," svěřila se Táňa na akci luxusní švýcarské hodinářské značky Frederique Constant, jejíž ambasadorkou se stala. "Postupně ale svou pozornost směřuji spíš do sebe, méně se aktivně zapojuji a víc pozoruji. Na chvíli se stáhnu, abych se mohla – snad krásnější a zralejší – zase vrátit," směje se.

VIDEO: Táňa Pauhofová o těhotenství

Táňa si těhotenství neužívá nijak veřejně, i informaci o tom, že čeká miminko, potvrdil médiím v dubnu její manžel Jonatán Pastirčák.

"Těším se, že budu otec,“ prozradil Pastirčák slovenskému deníku Plus 7 dní. „Samozřejmě že člověka napadne, že dítě přijde do těžkých časů. Je to zvláštní, protože život je zároveň největší dar,“ dodal producent a skladatel. 

Oblíbená herečka se ale před pár dny pochlubila na Instagramu fotkou, na níž je bříško už pořádně viditelné, a deníku Blesk svěřila, že přibrala 15 kilogramů a pohlaví miminka předem zná. 

Témata: Těhotenství, Porod, Slavné maminky, Mateřství, Instagram, herečka, Tělo, Táňa Pauhofová, PAU, Fotka, Bříško, Finiš, Tana, Anna Franková, Praha, Blesk, Jonatán Pastirčák, Táňa