Maminka.czSlavní rodiče

Herečky Kristýna Leichtová a Marie Doležalová porodily. Obě mají holčičku

kog 20.  8.  2018
Srpen je mezi slavnými maminkami hodně plodný. Po herečce Míše Tomešové přivítaly na svět své potomky i Maruška Doležalová a Kristýna Leichtová. Obě mají holčičku. Jak dcerky pojmenovaly?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak Kristýna Leichtová, tak Marie Doležalová se na svém Instagramu na pár dní odmlčely. Mnozí možná tušili, že už se staly maminkami. A je to skutečně tak. 

Herečka Marie Doležalová (31) a tanečník Marek Zelinka (32) se stali rodiči už před dvěma týdny. 7. srpna se jim v pražské podolské porodnici narodila dcera, která dostala velmi netradiční jméno: Alfréda. 

Míša Tomešová má druhého syna! Ve čtvrtek ještě zpívala na jevišti

"V podolské porodnici jsme si trochu pobyli, protože bylo potřeba holčičku ještě sledovat, ale naštěstí jsme byli s nejlepší neonatologickou péčí a všem v porodnici patří obrovské poděkování," cituje iDnes.cz hrdou maminku. "Alfí je náš největší poklad a teď už jsme všichni společně doma," dodala Doležalová.

Kristýna Leichtová (32) měla termín už na začátku srpna, jenže miminku se asi ještě ven nechtělo. Nakonec se ale herečka dočkala a o víkendu s partnerem Vojtěchem Štěpánkem přivítali dcerku, která dostala jméno Dorotka. Vše podle serveru Blesk.cz prozradil Kristýny táta Míša Leicht, který se na sociální síti radoval ze své nové životní role: "Tak už jsem děda!" napsal hudebník v neděli krátce před desátou večer a prozradil i pohlaví a jméno svého vnoučátka.„Kristýna a Vojta mají Dorotku."

Kristýna Leichtová se nám v rozhovoru svěřila, že pohlaví miminka znali. Jména ale měli vymyšlená jen pro tu jednu variantu, pro druhou ne. "Kdyby to byla druhá varianta, asi bude bez jména, protože jsme se vůbec neshodli," smála se. Porodu se nebála, naopak se těšila: "Ráda bych, aby byl v mých rukou, co nejvíc to bude možné," prozradila. Tak snad jí to vyšlo.

Srpnová Maminka je na stáncích. Titulku zdobí Kristýna Leichtová
Hypnoporod jako Kate: Jde to i v Česku? Herečky už se těší!
Herečka Marie Doležalová čeká miminko. Pochlubila se těhotenským bříškem

 

 

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Novorozenec, Miminko, Od těhotenství k porodu, Dítě je na světě, Herec, Hypnoporod, Kristýna Leichtová, Marie Doležalová, Pohlaví miminka, Zelinka, Tomešová, Herečka, Instagram, Netradiční jméno, Míša Tomešová, Alfí, Holčička, Slavná maminka, Obrovské poděkování, Marek Zelinka, Maruška Doležalová, Mári, Blesk