Maminka.czSlavné maminky

Herečky, které otěhotněly během natáčení! Podařilo se to zamaskovat?

kog Blesk pro ženy 29.  12.  2019
Těhotenství někdy zkrátka nenaplánujete! A i když si miminko sebevíc přejete, pozitivní těhotenský test vás může prostě zaskočit. Stejně jako tyhle herečky, které měly naplánované točení. Nebo dokonce rozehraný seriál. Jak si s těhotenským bříškem poradily? A povedlo se to filmařům zamaskovat, nebo jiný stav postavy využili?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lisa Kudrow a Courteney Cox v seriálu Přátelé

Přestože se v seriálu Přátelé Monika snažila s Chandlerem o miminko a nakonec ho museli adoptovat, v osobním životě měla větší štěstí. Při natáčení poslední série byla opravdu těhotná, a přestože se stylisti snažili její stav zamaskovat, tak když se budete pozorně dívat, zjistíte, že ne vždy se jim to povedlo.

Naopak těhotenství Phoebe doslova využili, a tak tehdy, když měla postava svému bratrovi porodit dvojčata, byla herečka opravdu těhotná. Přesto jí bylo ale břicho zvětšováno, protože na rozdíl od reality v seriálu čekala trojčata. Svého syna porodila ten večer, kdy měla série premiéru.

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Galerie, Slavné maminky, Miminko, Herec, Drew Barrymore, natáčení, Blake Lively, Sex ve městě, Scarlett Johansson, Lisa Kudrow, Sarah Jessica Parker, Courteney Cox, kaskadér, Kate Winslet, Reese Witherspoonová, Avengers, Phoebe, Jessica Parker, Lena, Parker, Scarlett Johanssonová, Courteney Coxová, Angelina Jolieová