Maminka.czSlavné maminky

Hilary Swank, Blake Lively i dcera Bruce Willlise. Kteří další slavní se stanou v roce 2023 rodiči?

Dita Mrázková 30.  12.  2022
Pro některé to bude třetí porod, pro jiné velká premiéra. Jejich silvestrovský přípitek bude patřit přání zdraví především pro jejich nenarozené miminko. Kterým slavným rodičům už brzy nastanou "staronové" mateřské povinnosti?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zda rok 2023 přinese stejně jako ten loňský takzvaný baby boom, netušíme, ale jména slavných párů, které radostnou novinu odtajnily, známe. Na přírůstek do rodiny se těší hollywoodské herečky i slavní zpěváci.

Hilary Swank

Když herečka, kterou proslavil film Million Dollar Baby, oznamovala světu, že se svým manželem Philipem Schneiderem čeká dvojčata, neubránila se dojetí.
"Jsem tak šťastná, že se o to s vámi právě teď podělím, je to něco, po čem jsem toužila tak dlouho. Budu máma! Je to zázrak, prostě něco neuvěřitelného," prozradila držitelka Oscara.

Klepněte pro větší obrázek

VIDEO: MAMINKA V PORODNICI BONUS Z NEMOCNICE MĚLNÍK: KDY VYRAZIT K PORODU


Blake Lively

S manželem Ryanem Reynoldsem má herečka tři dcery: James, Inez a Betty. Slavný hollywoodský pár se netají tím, že by si přál dceru i napočtvrté. "Nikdy jsem nemiloval nikoho tak jako Blake. Ale když jsem se prvně podíval svým dětem do očí, věděl jsem, že kdybychom byli všichni pod útokem, svou ženu bych použil jako lidský štít, abych své děti ochránil...," svěřil se hrdý táta. Blake zase prozradila něco o sourozenecké lásce. "Naše nejstarší dcera miluje tu nejmladší, a ta prostřední se od ní drží dál. Tak jsem jí řekla: Naučíš sestřičku všechno, co už víš. O městech a obloze, o květinách i Santa Clausovi. Cokoliv chceš. A ona jí najednou říká: Ach, já jsem tě nemilovala, ale teď už ano." 

Klepněte pro větší obrázek
Hvězdný pár Blake Lively a Ryan Reynolds a jejich 13 láskyplných (a taky trochu šílených) vyznání třem dcerám

Rumer Willis

Dcera dalšího slavného hollywoodského páru Demi Moore a Bruce Willise čeká ve svých 34 letech se svým partnerem Derekem své první miminko. Šťastnou novinu oznámil zamilovaný pár prostřednictvím vánoční momentky na Instagramu. Demi a Bruce se tak brzo stanou pyšnými prarodiči.


Chrissy Teigen

Bývalá modelka má s americkým zpěvákem Johnem Legendem dceru Lunu a syna Milese. I tento pár přivítá v příštím roce třetího potomka. Rodina se na něj po předchozím Chrissyně potratu těší o to víc...


Behati Prinsloo

Namibijská modelka, jejímž manželem je o něco známější populární zpěvák Adam Levine, čeká své v pořadí třetí dítě. S Adamem vychovává dcery Dusty Rose a Gio Grace. Pohlaví třetího dítěte, které přijde na svět v roce 2023, zatím nezveřejnili.

Témata: Zdraví, Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Rodičovství, Mateřství, Životy slavných, Výchova, Instagram, Rodiče, Syn, Dvojčata, Dcera, herečka, Prarodiče, Demi Moore, Sociální sítě, Bruce Willis, Rumer Willis, Děti slavných, Hollywood, Početí, Zdraví na Heureka.cz