Maminka.czBatole

Hitem internetu se stala píseň o laktační psychóze (uvnitř video)

redakce 12.  3.  2012
Hitem internetu se v poslední době stal videoklip Léni a Báry, který ocení především matky, které se v textu písně skvěle zhlédnou. Úderné rýmy o vyváření plen, kojení a kruzích pod očima totiž nejsou o ničem jiném než o laktační psychóze.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Členky kapely Yellow Sisters Lenka Jankovská a Bára Vaculíková (dcera herečky a zpěvačky Petry Černocké), obě čerstvé matky, uvádějí na pravou míru, jak radostné je období po porodu.

Dítě u prsu a drobky ve vlasech, místo make-upu se přizdobit tmavými kruhy pod očima – libůstky, které vám v náročném období dodají. Spánkové dluhy nemáte šanci splatit a úroky nezadržitelně rostou. Při všem si stále musíte zachovat sexy image, která udrží vašeho muže alespoň v blízkosti rodinného krbu.



Dokonale se postarat o dítě, manžela, domácnost a ještě realizovat vlastní sny… role supermatky je prostě zápřah. Jedinou věcí, kterou se můžete bránit, je zachovat si smysl pro humor a povznést se nad situaci.

Líbí se vám písnička Laktační psychóza? (Hlasovat můžete v anketě umístěné napravo u článku.)

ČTĚTE TAKÉ: Co a kolik pít, abyste nastartovali hubnutí?

Témata: Děti, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, internet, hit, Bára Vaculíková, Hit internetu, Úrok, Lak, Píseň, Vid