Maminka.czMaminka roku

Hledá se Maminka roku 2019 a hledá se Mitnik na billboardu

redakce 2.  4.  2019
Že ten titulek trochu nechápete? Rádi vám to vysvětlíme. Tohle je příspěvek, který na svém blogu zveřejnila Rosa Mitnik – loni druhá v kategorii podnikatelka prvního ročníku soutěže Maminka roku. Píše o tom, co jí to dalo, a taky o tom, proč všem doporučuje, aby se do soutěže přihlásili.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Blogerka a podnikatelka Rosa Mitnik patřila k nejvýraznějším tvářím loňského ročníku soutěže Maminka roku. Když o ní, o billboardech u silnice a o tom, co jí soutěž dala, teď napsala na svůj blog , poprosili jsme ji, zda bychom mohli článek zveřejnit i na stránkách Maminka. cz. Souhlasila, a tak ho tady máte. 

 

Hledá se Maminka roku 2019 a hledá se Mitnik na billboardu. Doufám teda, že jste si stejně jako všichni mojí známí nemysleli, že ty plakáty podél silnic jsem vypustila z pusy jen jako rasistický vtip. Jen to tam! Po Praze už jsou, i k nám domů na Strakonické jeden visí.

Známe Maminku roku 2018! Stala se jí hrdinka Kristýna Tomečková

Protože právě odstartoval druhý ročník soutěže. Kategorie i letos zůstávají stejné, všechny potřebné termíny najdete v dubnovém čísle časopisu Maminka i na webu a já vám jen řeknu – jestli váháte a zvažujete, máte-li se do soutěže jako Maminka Podnikatelka přihlásit, 

za mě rozhodně ano.

Zvýší se vám obraty, protože se o vás dozví více lidí a zákazníků.
Osloví vás noví partneři ke spolupráci, protože se o vás dozví více lidí a zákazníků. Potvrdíte své místo a svou pozici na trhu.
 
Setkáte se s lidmi z mediální branže. Poznáte vaše nové možné spolupracovníky jako fotografy, kameramany a stylistky, jejichž kontakty určitě využijete i dále, protože bez krásné vizuální prezentace žádný byznys neuděláte.
 
A možná budete taky dále spolupracovat se sponzory soutěže. 
 
 
Můj manžel by vám naopak účast v soutěži neradil. Myslí si, že nafintěný mediální cirkus, jako je tato šou, může v jiných ženách akorát vzbuzovat pocity méněcennosti a smutku. Podle Davida jsme my finalistky navenek vystupovaly vždy jen dokonale nalíčené, hezky oblečené a s úsměvem. A když pak si čtivo ke kávě a dortu otevře Máňa z Nemanic, musí se rozplakat.
 
Já se s Máňou neznám. Za mě jí ale chci říct, že napsat motivační dopis do soutěže je snadné, o dost těžší je pak opakovaně několik měsíců prosit o opakované hlasování v soutěži, abyste si při tom stále zachovala dekorum a vtip.
 
 
Dostat se na finálovou pozici je pak až k neuvěření, šťastný úspěch a spokojená radost, ale výhra to ještě není. Nechat se doma pěkně nafotit se všemi svými dětmi je naopak naprostý stres, ze které se vám až podlamují kolena a (doslova) praskají vazy.
 
Na druhou stranu, když se pak třeba za půl roku uvidíte na stránkách lesklého časopisu, zcela potichoučku si pošeptáte, že vám to tam možná i sluší. Na profesionální péči make-up artistky si zvyknete raz dva a při finálovém dni se jí už nebudete moct dočkat. Ten den bude něco za odměnu a něco za trest. Třeba zjistíte, že ve své kategorii nesoutěžíte stejně. Že pojem "Maminka Podnikatelka" si každý definuje pro sebe jinak. Ale nezabalte to: Co by jeden mohl brát jako nefér, jinému zvedne sebevědomí.
 
A tak jestli něco umíte. A jestli to umíte i prodat. A jestli umíte prodat i sebe.
Jestli se nestydíte veřejně si říct o hlasy.
A jestli vaše široká duše unese, že při společných foceních a mediálních výstupech budete jen jedno malinké kolečko v celém systému,
 
 
A dejte mi o sobě vědět, budu pro vás hlasovat a moc vám fandit, ať vám se tu statisícovou reklamu v časopise podaří vyhrát!
 
 
[********************]
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek
Témata: Maminka roku 2019, Rosa Mitnik, Rosina, Podnikatelka, Maminka, Bill, Blog, Kategorie, Kamera, Časopis, Kampaň, Soutěž, Andrea Kerestéšová, Praha, Silnice