Maminka.czMaminka roku 2021

Projekt Maminka roku je v plném proudu. Kdo budou letošní finalistky?

Další ročník úspěšného projektu Maminka roku začal už před pár týdny. Stále ale máte možnost stát se jeho součástí. Až do 28. 5. 2021 nám můžete posílat přihlášky a poznat díky soutěži spoustu skvělých a inspirativních maminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čtvrtý ročník výjimečné soutěže plné dojemných, silných i inspirativních příběhů už je v plném proudu. Znáte ve svém okolí maminku, která by si titul Maminka roku zasloužila o něco více než ostatní? Nebo máte pocit, že byste se Maminkou roku měla stát právě vy? Přihlaste se a můžete vyhrát skvělé ceny v celkové hodnotě 800 tisíc korun.

Soutěžit můžete ve třech kategoriích. Pokud jste žena, která podniká a zvládá vše skloubit s mateřstvím, pak je pro vás kategorie Maminka podnikatelka ta pravá. V kategorii Maminka blogerka rádi poznáme maminky, které mateřství sdílí na svém blogu nebo sociálních sítích a inspirují tak ostatní. A pokud jste  dokázala vzdorovat osudu, přestože vám život přichystal cestu plnou překážek, pak jste rozhodně adeptka na titul Maminka hrdinka. Pošlete nám své příběhy, rádi vás poznáme. 

Má to cenu!

"Vždycky, když začíná další ročník Maminky roku, cítím takové zvláštní chvění. Říkám si, co letos asi přinese? Jaké maminky se přihlásí? S kým budu mít možnost si popovídat a poznat jeho příběh?" říká šéfredaktorka časopisu Maminka Alice Rossi.

"Pro mě je zkrátka celý tenhle projekt srdcovou záležitostí, která mě pohltí s prvními přihláškami. Čím víc maminek roku znám, tím víc jsem přesvědčená, že má tenhle projekt smysl. Že dokáže být inspirací a třeba i pomocí pro nás všechny ostatní. A v neposlední řadě si cením účasti Tomáše Kluse, který pro  nás, všechny maminky, napsal při téhle příležitosti nádhernou píseň a letos se opět zhostí moderování závěrečného galavečera... No a samozřejmě nesmím zapomenout na patronky jednotlivých kategorií  milovanou Tamaru Klusovou a letošní nováčky  Ewu Farnou a Míšu Tomešovou. Jsem přesvědčená, že pro projekt budou skvělým přínosem. Já se tááááák těším!" doplňuje Alice.

Maminka roku: Záznam celého finále s jedinečnými okamžiky

Tak jako v minulých ročnících se bude soutěžit ve třech kategoriích. Kromě celkové vítězky Maminky roku hledáme Maminku blogerku, Maminku hrdinku a Maminku podnikatelku.

Zvažujete svou účast? Přihlásit se do soutěže Maminka roku 2021 můžete on-line TADY.  Šanci máte až do 28. května 2021. Z vašich přihlášek vybereme deset finalistek z každé kategorie. A budeme se na vás moc těšit.

Maminka roku: Podcast s Hankou, jejíž trojčata se narodila předčasně. Hlavně žádné litování, říká
Témata: Časopis Maminka, Rodina, léto, projekt, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminka roku 2021, Alice Rossi, Plný proud, Proud, Nákaza, Ročník, Kategorie, Míša Tomešová, Hanko, Tomáš Klus, Ewa Farná, Přihláška, Ewa Farna, Alice, Finalistka, Koronavirus, Tamara Klusová, Maminka