Maminka.czMaminka roku 2022

Hledá se Maminka roku 2022: Přihlaste se!

21.  4.  2022
Začíná další ročník inspirativního projektu Maminka roku 2022. Přihlaste sebe nebo svou kamarádku a staňte se součástí výjimečné soutěže plné dojemných, silných a zajímavých osudů. Ceny pro vítězky stojí za to, tak nám pošlete svůj příběh!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vyhrajte skvělé ceny a oslavte své mateřství

Myslíte si, že byste si titul Maminka roku zasloužila nebo znáte ve svém okolí ženu, která by na něj mohla aspirovat? Pošlete nám svůj nebo její příběh.

  • Přihlášky do soutěže můžete posílat do 22. 5. 2022 přes web maminka-roku.cz 
  • Z vašich přihlášek vybereme pět semifinalistek z každé kategorie.
  • Jejich jména vám představíme na webu i v časopise 14. 6. 2022. Tímto dnem začíná i hlasování.
  • Pro jednotlivé kandidátky můžete hlasovat na webu maminka-roku.cz do 20. 7. 2022. V říjnu se pak uskuteční galavečer s vyhlášením vítězek všech tří kategorií a jedné absolutní vítězky - držitelky titulu Maminka roku 2022.

Soutěžit můžete v těchto kategoriích: 

Maminka hrdinka

Maminka, která dokázala vzdorovat osudu. Maminka, které život přichystal cestu plnou překážek. Maminka, která zvládla sloužitou životní situaci. Například maminka pečovatelka, samoživitelka... Jste to vy? 

Maminka blogerka

Maminka, která si díky mateřství založila blog či vlog. Maminka, která sdílí a inspiruje svým životem na internetu a sociálních sítích. A nezáleží na počtu followerů... Jste to vy?

Maminka podnikatelka

Být ženou podnikatelkou je obtížné. Být maminkou podnikatelkou ještě náročnější. Maminka, která rozjela vlastní byznys i s dětmi. Maminka, kterou inspirovalo mateřství a postavila se na vlastní nohy... Jste to vy?  

 

SVÉ PŘÍBĚHY POSÍLEJTE ZDE DO 22. 5. 2022

 

Každá kategorie má svou patronku z řad VIP maminek, které nad ní drží ochrannou ruku. Pro letošní rok jsou patronkami Veronika Kašáková, Michaela Tomešová a Aneta Krejčíková. V květnu se společně s námi budou podílet na výběru semifinalistek.

Všechny finalistky se mohou těšit na hodnotné výhry a na spolupráci s časopisem Maminka. Pro první místa jsou pak přichystané další speciální ceny. Pravidla, výhry a veškeré informace k soutěži naleznete na maminka-roku.cz

A jak probíhal loňský finálový večer, na to se podívejte ve videu:

Témata: Časopis Maminka, Mateřství, Maminka blogerka, projekt, Maminka podnikatelka, Veronika Kašáková, Maminka hrdinka, Maminka roku 2022, galavečer, patronka, Aneta Krejčíková, Maminka, Michaela Tomešová, Vítězka, Kategorie, Byznys, Internet, Časopis, Soutěž, Kamarádka