Maminka.czSlavné maminky

Hola, hola škol(k)a volá: Jak prožily známé maminky první školní den svých dětí?

Dita Mrázková 2.  9.  2022
Začátek školního roku je velkou změnou nejen pro malé předškoláky a školáky, ale taky pro jejich rodiče. Své o tom vědí především ostřílené mámy. Jak první školní den prožily se svými dětmi nejen ony, ale i ty, pro které bylo 1. září velkou premiérou? 

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Po sladkém letním lenošení začala realita školních dnů. První školní den "zdokumentovaly" i hrdé maminky z řad hereček, zpěvaček či moderátorek.
Jak to slušelo jejich malým (před)školáčkům? 

Michaela Tomešová

Herečka, jedna z patronek letošního ročníku Maminka roku a máma synů Kristiana a Jonáše sdílela na Instagramu fotku svého malého velkého předškoláka. "Za rok touhle dobou to vořvu. Všem školákům i školkáčkům krásný, naplněný školní rok přeji. A nám rodičům spoustu laskavosti a trpělivosti," popřála dětem i rodičům Míša.

VIDEO: Maminka roku 2022: Patronka Maminka blogerka Michaela Tomešová

Témata: Děti, Slavné maminky, Předškolák, Školák, Rodina a vztahy, Instagram, Rodiče, Syn, Školák, Dcera, herečka, Celebrity, Základní škola, Sociální sítě, zpěvačka, Vzdělání, Mateřská škola, Moderátorka, Prvňáček, rozvod, Laďka Něrgešová, První třída, Adam, 1.třída, Michaela Tomešová,